search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:48
MENU CLOSE

Mega: Έρχονται δύο νέες σειρές από τους Ρέππα-Παπαθανασίου και Γεωργίου-Νικολάου

16.06.2022 11:46
mega_mairi_new

Ο τηλεοπτικός χάρτης για την επόμενη σεζόν είναι υπό διαμόρφωση και ειδικά στον τομέα της μυθοπλασίας διαρκώς προστίθενται νέες παραγωγές. Με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά τουλάχιστον 20 νέες ελληνικές σειρές θα προβληθούν από τα κανάλια.

Στη μακρά λίστα παραγωγών με πρωτότυπα σενάρια αλλά και διασκευές-προσαρμογές το Mega προσθέτει ακόμη δύο.

Το δίδυμο Μιχάλη ΡέππαΘανάση Παπαθανασίου ετοιμάζει την κωμωδία καταστάσεων «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» με κοινωνικό πρόσημο.

Ο τίτλος δηλώνει ότι η πλοκή έχει επίκεντρο τρείς γυναίκες, με το ίδιο όνομα, αλλά εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, όχι μόνον στους χαρακτήρες.

Κάθε Μαίρη έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Με «κέντρα» τις τρείς αυτές γυναίκες, με χαρακτηριστικά ανθρώπων της διπλανής πόρτας,  οι Ρέππας- Παπαθανασίου «χτίζουν» απλές καθημερινές καταστάσεις αναγνωρίσιμες, τις οποίες «περνούν» μέσα από το πρίσμα του χιούμορ που διακρίνει τους δύο δημιουργούς, και διαμορφώνουν ένα υλικό με απίθανες παρεξηγήσεις και ατάκες που- όπως συνέβη και με την σουρεαλιστική φετινή επιτυχία τους «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»- θα γίνουν viral.

Στους κεντρικούς ρόλους θα δούμε τις Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη και μαζί τους θα είναι οι Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δελικούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλη, Πινελόπη Πιτσούλη. Έκτακτες εμφανίσεις στα επεισόδια θα κάνουν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας και πολλοί ακόμα.

Το «Κάμπινγκ», η σειρά των Ανδρέα ΓεωργίουΚούλη Νικολάου, με δοκιμασμένη θητεία στην κυπριακή τηλεόραση, είναι η άλλη νέα πρόταση του Mega, με πλοκή που συνδυάζει το μυστήριο, την περιπέτεια και το χιούμορ.

Η σειρά με κύκλους επεισοδίων που κάλυψαν δύο σεζόν από τον κυπριακό Alpha σημειώνοντας επιτυχία έχει τη σεναριακή φροντίδα του Φώτη Γεωργίδη.

 Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας κι επικεντρώνεται σε έναν καταπιεσμένο πρώην λογιστή που αποσπά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό παράνομα και μετακομίζει εκεί με τα παιδιά του. Όταν τον ανακαλύπτουν, όμως, εκμεταλλεύεται τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και τη σύζυγό του για ξέπλυμα χρήματος.

Όσοι έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα Netflix θα αναγνωρίσουν χαρακτηριστικά της σκοτεινής κοινωνικής θριλερικής εθιστικής σειράς «Ozark», αφού κι εκεί η πλοκή περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια, το ανδρόγυνο της οποίας κάνει ριψοκίνδυνες «ακροβασίες» για να επιβιώσει, ξεπλένοντας ναρκοδολάρια με βιτρίνα, καταρχάς, ένα παραλίμνιο κάμπινγκ και το εστιατόριο του.

Έκτοτε, λοιπόν, η ηρεμία των κατοίκων του κάμπινγκ ταράζεται με τις επισκέψεις της Αστυνομίας – και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πορτοσάλτε για το… ξεμάτιασμα του Οικονόμου – «Στη Μαρία που είναι απείθαρχη, μία ασπιρινούλα»

Masterchef: Τι τηλεθέαση έκανε στον τελικό (Video)

Σασμός – Spoiler: Σε αδιέξοδο Μαθιός και Αστέρης – Δύσκολες ώρες για την Αργυρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:42