search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:30
MENU CLOSE

Πρωτιά τηλεθέασης με μία αστυνομική επιχείρηση

16.06.2022 18:03
tiletheasi_new

Το βράδυ της Τετάρτης στον Alpha μπορεί να μην είχε ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο πλαίσιο του Nations League, αλλά έπαιξε… μπάλα ο «Σασμός».

Στο «γήπεδο» της τηλεθέασης η δραματική σειρά του σταθμού «κατέβασε» ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι στο βουνό όπου βρίσκονταν ο Καραπάνος και ταυτόχρονα προσπαθούσαν να γλιτώσουν Μαθιός και Καλλιόπη.

Με αυτά και με τούτα ο «Σασμός» μαγνήτισε τα περισσότερα βλέμματα (1.254.000 ζευγάρια μάτια) και επέστρεψε στην κορυφή των τηλεπροτιμήσεων.

Δεύτερη, αλλά με αρκετή διαφορά από τον προπορευόμενο «Σασμό», αναδείχθηκε η σειρά «Η γη της ελιάς» το επεισόδιο της οποίας επέλεξαν 1.025.000 τηλεθεατές.

Ο «Σασμός»… έσπρωξε μια θέση πιο κάτω τις «Άγριες μέλισσες» τις οποίες παρακολούθησαν χθες βράδυ (15/6) μόλις 16.000 τηλεθεατές από όσους προτίμησαν το επεισόδιο της Τρίτης.

Το «Survivor» όση τηλεθέαση είχε πριν από δύο ημέρες (6,9%) τόση είχε και στο χθεσινό επεισόδιο.
Στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο επανεμφανίστηκε το ριάλιτι «MasterChef» χάρη στο τελικό επεισόδιο που παρακολούθησαν 544.000 τηλεθεατές.

Κατά μία ποσοστιαία μονάδα υποχώρησε η τηλεθέαση του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», από τη μία μέρα στην άλλη, και την Τετάρτη «τερμάτισε» έκτο στις τηλεπροτιμήσεις της ημέρας.

Σημείο αναφοράς για την ενημέρωση αρκετών για μια ακόμη- συνεχόμενη- φορά το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι- το καλύτερο στην κατηγορία του από πλευρά απόδοσης- με ανεπαίσθητη μεταβολή, τα απογευματινά- γνωστά- τηλεπαιχνίδια παρέμειναν στη δεκάδα με τη διαφορά ότι ο «Τροχός της τύχης» υποχώρησε στην ένατη θέση και το ειδησεογραφικό «Live news» κατηφόρησε τρείς θέσεις χωρίς όμως να έχει σημαντική μεταβολή η τηλεθέαση του.

Διαβάστε επίσης:

Δριμεία κριτική στην διοίκηση της ΕΡΤ κατά την ακρόασή της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Δικαίωση δημοσιογράφων για τη Novartis

Ο Πορτοσάλτε για το… ξεμάτιασμα του Οικονόμου – «Στη Μαρία που είναι απείθαρχη, μία ασπιρινούλα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:28