search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:40
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: «Σε εξώφυλλο που έλεγε ότι είμαι χοντρός, κανείς δεν βγήκε να πει ότι είναι λάθος» (Video)

17.06.2022 13:38
liagkas-new

Στο κύμα συμπαράστασης προς τη Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, έπειτα από τη ρατσιστική επίθεση που η παρουσιάστρια δέχτηκε από την Αφροδίτη Λατινοπούλου με αφορμή φωτογραφίες που δημοσίευσε με μαγιό.

«Η Δανάη Μπάρκα απάντησε εξαιρετικά. Την βλέπεις σε μια φωτογραφία που κάνει τις διακοπές της στην θάλασσα. Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στην κ. Λατινοπουύλου, το έχω κάνει στο παρελθόν και μάλλον δεν είχε και νόημα, δεν κατάλαβε τίποτα. Έτυχε να δει μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα και την ενοχλεί και χρειάζεται να κάνει ανάλυση. Ποιος ορίζει το τέλειο; Ποιος ορίζει τι είναι όμορφο;», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να διερωτάται γιατί ο ίδιος δεν είχε δεχθεί ανάλογο κυμα υποστήριξης όταν εφημερίδα κυκλοφόρησε κατά το παρελθόν με τίτλο «Ο Λιάγκας είναι χοντρός».

«Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα στήριξης στην Δανάη Μπάρκα και προφανώς είμαστε όλοι οι λογικοί άνθρωποι μαζί της. Αυτό όμως να γίνεται προς όλους, να μη γίνεται μόνο -ορθώς- για τη Δανάη Μπάρκα. Όταν υπήρχε εφημερίδα που βγήκε με εξώφυλλο “Ο Λιάγκας είναι χοντρός”, δεν βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος. Κανένας. Τώρα μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για την κ. Μπάρκα. Και συμφωνώ και προσυπογράφω. Αλλά να την δείχνουμε προς όλους την ευαισθησία αυτή, όχι επιλεκτικά», είπε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

Σκορδά – Λιάγκας: Ένταση στο Πρωινό με αφορμή τα φρύδια της Χατζηπαντελή (Video)

Νίκος Μουτσινάς: Αποκαλύπτει πώς αντέδρασαν οι γονείς του όταν τούς είπε ότι είναι γκέι

Δανάη Μπάρκα: «Σφάζει με το βαμβάκι» την Λατινοπούλου με νέα ανάρτηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:32