search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:06
MENU CLOSE

Θετική στον κορωνοϊό η Δανάη Μπάρκα – «Κοριτσάρα μου, σε φάγανε…» (video)

17.06.2022 12:32
danaibarka_mega

Λίγες ώρες μετά τα απαράδεκτα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που προκάλεσαν την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα, η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η Δανάη Μπάρκα ήταν η μόνη από την εκπομπή που δεν είχε νοσήσει μέχρι τώρα, ωστόσο το πρωί διαγνώστηκε θετική στον ιό.

Η παρουσιάστρια βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή κι ανέφερε: «Πέρασα πολύ ωραία στην Μύκονο και δεν θέλω να κακολογήσω το νησί. Είναι κάτι που υπάρχει παντού σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στην Μύκονο. Να είμαστε προσεκτικοί γιατί χθες έκανα δύο τεστ και βγήκαν αρνητικά και παρόλα αυτά σήμερα το πρωί βγήκε θετικό. Οπότε γενικά ας προσέχουμε, ειδικά όσοι θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με μεγάλους ανθρώπους. Ήθελα να πάω στη γιαγιά μου κι έκανα τεστ. Ας έχουμε το νου μας».

«Κοριτσάρα μου σε φάγανε…» σχολίασε ο πανελίστας της εκπομπής Γιώργος Κρικοριάν, «δείχνοντας» προφανώς την Αφροδίτη Λατινοπούλου, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει.

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ενοχλημένη με τον Φραγκολιά για τη Λατινοπούλου – «Μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη» (Video)

Ζήνα Κουτσελίνη: Αν έγραφα την αυτοβιογραφία μου θα είχε τίτλο «Δεν υπάρχει πάτος» (video)

Σασμός – Spoiler: Τα νέα για την υγεία της Αργυρώς και η εντολή θανάτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:04