search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:53
MENU CLOSE

ΝΔ: «Η Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα – Δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές» (video)

16.06.2022 13:00
latinopoulou_new
credit: Instagram/@a.latinopoulou

Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε, μέσω πηγών, στο προκλητικό σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου για το σώμα της παρουσιάστριας του Mega, Δανάης Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, η Πειραιώς «άδειασε» τη Λατινοπούλου, μετά τον σάλο που ξέσπασε στο Twitter και την απάντηση της παρουσιάστριας στο αρνητικό σχόλιο της πολιτεύτριας της ΝΔ.

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές», σημείωσαν πηγές του κόμματος.

Η απάντηση της Μπάρκα

Η παρουσιάστρια του Mega δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση της Λατινοπούλου.

«Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί, έχω γεροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να είμαι χαρούμενη, σέξι, ανέμελη και με το ίδιο σώμα προσπαθώ να γεμίζω το μυαλό μου μόνο φως, χαρά και αγάπη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε νωρίτερα η πολιτεύτρια της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Στο στόχαστρο ο Άδωνις Γεωργιάδης – Πώς θα συνεχίσει τις επιθέσεις

Μήνυμα Κομισιόν στην Άγκυρα: Η Τουρκία να σταματήσει απειλές και ενέργειες που βλάπτουν τις σχέσεις καλής γειτονίας

Μητσοτάκης από Μεσσήνη: Τρεις παρεμβάσεις ύψους 270 εκατ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12