search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:19
MENU CLOSE

Ζήνα Κουτσελίνη: Αν έγραφα την αυτοβιογραφία μου θα είχε τίτλο «Δεν υπάρχει πάτος» (video)

17.06.2022 10:47
zinakoutselini

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες στη ζωή της, στην Ιωάννα Μαλέσκου, στη συγνώμη που περιμένει από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ εξήγησε και το λόγο που θεωρεί ότι η Φαίη Σκορδά χαντακώθηκε

«Αν μου δινόταν η ευκαιρία να διαλέξω εναν ανθρωπο που θα έκανα βραδινό μαζί θα διάλεγα τη Φαίη Σκορδά» είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Σχολιάζοντας παλαιότερη δήλωσή της στην οπoία είχε πει ότι θα ήθελε να συμπαρουσιάσει εκπομπή και με τη Στεφανίδου είπε ότι δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική ενώ τόνισε «είμαστε πολύ διαφορετικές με την Τατιάνα».

Για τη μετάβασή της από το κοντρόλ των εκπομπών στην παρουσιάση και τον χρόνο που χρειάστηκε για να πάρει αυτή την απόφαση είπε πώς: «Με φόβιζε η προηγούμενη ζωή μου, μην κρεμαστεί στα μανταλάκια και κρυβόμουν στο κοντρόλ. Ήμουν το παιδί του αλκοολικού…»

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «οι δυσκολίες με κάνανε αυτό που είμαι σήμερα και με τα καλά μου και με τα κακά μου» μιλώντας και για την πίστη που έχει στον Θεό.

«Συγγνώμες που με ενδιέφεραν να ακούσω έχω ακούσει. Αν η Σπυροπούλου μου ζητούσε συγγνώμη, θα της ειχα δώσει αυτή την αγκαλιά… […] Η Κωνσταντίνα ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει σε μένα. Εγώ πάντα θα περιμένω…» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Σχολιάζοντας τις παρουσιάστριες που πλασαρίστηκαν αρχικά ως νέες Μενεγάκη σχολίασε χαρακτηριστικά «Μενεγάκη είναι μια και στον κόσμο άλλη καμία».

Και πρόθεσε:

«Αν πάει κάποια να της μοιάσει έχει χάσει απο χέρι. Η Μαλέσκου δεν αντέγραψε τη Μενεγάκη, απλά ήταν το πρότυπό της από μικρή. Το λάθος του σταθμού ήταν ότι την παρουσίασαν έτσι. Ο ντόρος αυτός της έκανε κακό».

«Όταν η Φαίη ήταν ζευγάρι με τον Λιάγκα είχε δεύτερο ρόλο, αφήνοντας τον Γιώργο να είναι μπροστά. Αν ήμουν Φαίη την επιστροφή του δεν θα την επιθυμούσα. Θεωρώ ότι η Φαίη χαντακώθηκε (με την επιστροφή)» είπε για το δίδυμο του «Πρωινού» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Παράλληλα σχολίασε και την κριτική που είχε ασκήσει στο παρελθόν στην Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν βγήκε η Μελέτη ένιωθα ότι ασφυκτιούσε. Της είχα κάνει και κριτική για τη φωνή της που δεν μου άρεσε. Μπορεί τη δεδομένη στιγμή να την αδίκησα. Όμως εγώ ήμουν το κοινό. Στη συνέχεια εξέφρασα τον θαυμασμό μου».

Τέλος απαντώντας στο τι τίτλο θα επέλεγε για την αυτοβιογραφία της απάντησε… «Δεν υπάρχει πάτος»!

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Τα νέα για την υγεία της Αργυρώς και η εντολή θανάτου

Σκορδά – Λιάγκας: Ένταση στο Πρωινό με αφορμή τα φρύδια της Χατζηπαντελή (Video)

Νίκος Μουτσινάς: Αποκαλύπτει πώς αντέδρασαν οι γονείς του όταν τούς είπε ότι είναι γκέι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:18