search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:32
MENU CLOSE

Ζήνα Κουτσελίνη για την απόλυσή της από τον Alpha: «Με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου» (Video)

04.11.2021 11:45
zina-koytselini-new

Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην απόλυσή της από τον Alpha.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια η οποία πρόκειται να προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι είτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είτε ο Τζώνη Καλημέρης ήταν η αιτία της απόλυσής της τότε, ενώ εμφανώς συγκινημένη περιέγραψε ότι όλα συνέβησαν δυο βδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού της.

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα, έχει πεθάνει πριν από μία εβδομάδα ο αδελφός μου, φεύγω από την κηδεία και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα. Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%.

Και το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνει 15% . Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω. Δεν το έκρυψα ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δεν ξέρω αν το είπε (σ.σ. να απολυθώ) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, ο Τζώνη Καλημέρης. Και για αυτό το πλάσμα που δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου με έδιωξε έχω μόνο αγάπη» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λίτσα Γιαγκούση για Μάκη Χριστοδουλόπουλο – «Ανεπίτρεπτη και προσβλητική συμπεριφορά, κρίμα το ταλέντο του» (Video)

Άλεκ Μπάλντουιν: Οι δικηγόροι της οπλουργού δεν αποκλείουν σαμποτάζ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Κατηγορεί και τη μητέρα της ότι κινούσε τα νήματα για την «κηδεμονία» της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:24