search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:22
MENU CLOSE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ενοχλημένη με τον Φραγκολιά για τη Λατινοπούλου – «Μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη» (Video)

17.06.2022 11:13
tsimtsili-latinopoyloy-new

Τεράστιο είναι το κύμα συμπαράστης που δέχεται η Δανάη Μπάρκα τα τελευταία 24ωρα έπειτα από το body shaming που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε βάρος της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να εξηγήσει τον λόγο που η εκπομπή της δεν θέλησε να ασχοληθεί με το θέμα, επισημαίνοντας ότι τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές του Happy Day αποφάσισαν να μη δώσουν έκταση σε ένα «ρατσιστικό παραλήρημα».

Ωστόσο, ο Κώστας Φραγκολιάς εξέφρασε την εντίθεσή του αναφορικά με τον χαρακτηρισμό που έδωσε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση της Λατινοπούλου, υποστηρίζοντας ότι το θέμα σε αυτή την ανάρτηση δεν ήταν η εικόνα αλλά ένα θέμα υγείας.

Εμφανώς ενοχλημένη, τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε ότι η Δανάη Μπάρκα είναι ένα άτομο που αν και έχει ίσως κάποια παραπανίσια κιλά, «αισθάνεται όμορφα με την εικόνα της, κάνει επιτυχία και αποτελεί παράδειγμα»

«Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας κάποια μηνύματα και μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη. Χρησιμοποίησε μια εικόνα που δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του καθενός στο πόσο ζυγίζει, στο πως είναι, στο πως φαίνεται και χρησιμοποίησε αυτή την εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό της, κάνει επιτυχία και ναι για μένα είναι παράδειγμα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, προχωρώντας στο επόμενο θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Ζήνα Κουτσελίνη: Αν έγραφα την αυτοβιογραφία μου θα είχε τίτλο «Δεν υπάρχει πάτος» (video)

Σασμός – Spoiler: Τα νέα για την υγεία της Αργυρώς και η εντολή θανάτου

Άγριες Μέλισσες: «Ράγισε» καρδιές το μοιρολόι της Ρίζως – Το Twitter «υποκλίθηκε» στον Χρήστο Πλαΐνη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:21