search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:07
MENU CLOSE

Κόνι Μεταξά: Γιατί στον γάμο της με τον Μάριο Καπότση απαγορεύονται τα… παιδιά

17.06.2022 20:34
kon1

Συνέντευξη παραχώρησε η Κόνι Μεταξά και αναφέρθηκε στην ημέρα του γάμου της με τον Μάριο Καπότση.

Η performer μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και ένα απόσπασμα της συνέντευξής της προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Όπως αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά, έχει θέσει κάποιους όρους για την ημέρα του γάμου της και μέσα σε αυτούς αναφέρει ότι θα απαγορεύονται τα παιδιά.

«Μας αρέσει η ιδέα να κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις του Μάριου. Στον γάμο μας δεν επιτρέπονται τα παιδιά», είπε αρχικά και εξήγησε παρακάτω τον λόγο.

«Θέλουμε όσοι θα έρθουν στον γάμο μας να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών ή να πρέπει να φύγουν νωρίς. Να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Τέλος, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Μάριο Καπότση κι όπως αποκάλυψε, η ίδια ήξερε από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι θα παντρευτούν.

«Τώρα που γνώρισα τον Μάριο, πιστεύω στο για πάντα, ενώ πριν από εκείνον δεν μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο μας ραντεβού. Με εκνευρίζει πάρα πολύ ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι, επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο», τόνισε.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πρόσθεσε: «Θα έχουμε happy end για τον Λάμπρο και τη Λενιώ. Η τελευταία σκηνή του έργου θα είναι κάτι όμορφο, θα γυριστεί στον κάμπο από όπου ξεκίνησε η σειρά. Για τον κάθε ήρωα θα υπάρχει μια προσωπική ολοκλήρωση. Θα υπάρξει και θεία δίκη, θα τιμωρηθούν άνθρωποι και θα την πληρώσουν και άνθρωποι που δεν φταίνε».

Υπενθυμίζεται, ότι πλησιάζει το τέλος της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ύστερα από 3 σεζόν. Ο Έλληνας ηθοποιός, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Λάμπρου Σεβαστού» και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό για τη σχέση του με τη «Λενιώ» (Μαρία Κίτσου).

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος περιγράφει τη δύσκολη σκηνή με τα τυφλά παιδιά

Ο Κώστας Φραγκολιάς ξάφνιασε την Σταματίνα Τσιμτσιλή – Η θέση που πήρε για την Λατινοπούλου

Hotel Hassler: Το ξενοδοχείο-θρύλος της Ρώμης που έμεινε η Όντρεϊ Χέπμπουρν και ο Γκρέγκορι Πεκ (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:05