search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:28
MENU CLOSE

Γέρακας: Επίθεση με πυροβολισμούς σε βενζινάδικο – Νεκρός ο ιδιοκτήτης (Video)

18.06.2022 10:29
kifisia_pyrovolismoi

Νεκρός από σφαίρες έπεσε ιδιοκτήτης βενζινάδικου, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου (18/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τουλάχιστον τρεις άγνωστοι έφθασαν στο σημείο της επίθεσης με ένα κλειστό βαν και γάζωσαν με σφαίρες τον 38χρονο άνδρα. Στο σημείο βρέθηκαν 25 κάλυκες.

Σύμφωνα με το irafina.gr, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη. Την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το βενζινάδικο και βγήκε έξω από το όχημα, ένα λευκό βαν στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα τον πλησίασε και τον «γάζωσαν» με σφαίρες.

Μάλιστα οι ταμπέλες και η τζαμαρία από το γειτονικό κατάστημα γέμισαν με τρύπες! Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν με το βαν, το οποίο έκαψαν κοντά στην περιοχή της δολοφονίας, από όπου και αποχώρησαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού προς την περιοχή του Ασπροπύργου.

Οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα του θύματος δεν λειτουργούσαν και έτσι δεν έχει καταγραφεί η δολοφονική επίθεση. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Κως: Συνελήφθη καταζητούμενος νεοναζί από τη Γερμανία (Video)

Εξαρθρώθηκε σπείρα ναρκωτικών στα Νότια Προάστια – Συνελήφθη αστυνομικός ως «εγκέφαλος»

Αιχμές Μητσοτάκη: Το μοντέλο Πούτιν μπορεί να μιμηθούν και άλλοι ηγέτες με αυτοκρατορικά οράματα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:27