search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:43
MENU CLOSE

Εξαρθρώθηκε σπείρα ναρκωτικών στα Νότια Προάστια – Συνελήφθη αστυνομικός ως «εγκέφαλος»

17.06.2022 21:58
astinomia

Εξαρθρώθηκε σπείρα στα Νότια Προάστια, μέλη της οποίας διακινούσαν συστηματικά ναρκωτικές ουσίες, ενώ αρχηγικό ρόλο φέρεται να είχε αστυνομικός.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και αστυνομικός – αρχηγός, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών και 37 άτομα για προμήθεια ναρκωτικών, τα οποία δεν συνελήφθησαν καθώς δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρο.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα τα μέλη της οργάνωσης, τουλάχιστον από το Σεπτέμβριο του έτους 2021, συγκρότησαν και εντάχθηκαν σε αυτή προβαίνοντας στη διακίνηση (προμήθεια, αποθήκευση, κατοχή, πώληση κ.λπ.) ναρκωτικών ουσιών (αποκλειστικά κοκαΐνης), στα νότια προάστια της Αττικής.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν τουλάχιστον (162) περιπτώσεις διακίνησης κοκαΐνης, αποκομίζοντας οφέλη ύψους τουλάχιστον 5.340 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Αιχμές Μητσοτάκη: Το μοντέλο Πούτιν μπορεί να μιμηθούν και άλλοι ηγέτες με αυτοκρατορικά οράματα (Video)

Power Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση ρεύματος – Οι δικαιούχοι και τα ποσά, πώς θα κάνετε την αίτηση

Το συνεχίζει η Λατινοπούλου: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από την Μπάρκα; – Με έχει γοητεύσει παχύσαρκος άνδρας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:41