search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:53
MENU CLOSE

Δολοφονία στον Γέρακα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της εκτέλεσης του 38χρονου

20.06.2022 21:10
gerakas dolofonia 765-new

Καρέ καρέ φαίνεται η δολοφονία του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Αντ1.

Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας δείχνουν το θύμα της δολοφονίας να έχει παρκάρει τη θωρακισμένη του BMW στο στέγαστρο του βενζινάδικού επί της λεωφόρου Μαραθώνος. 

Ακολούθως το λευκό βαν σταματάει δίπλα από τις αντλίες σαν να θέλει ο οδηγός του να βάλει βενζίνη. Εκείνη την ώρα οι δύο εκτελεστές βγαίνουν από την πίσω πόρτα του βαν με τα καλάσνικοφ στα χέρια και προχωρούν ελάχιστα μέτρα σημαδεύοντας τον 38χρονο. Ο Γιώργος Μήτσου μόλις έχει βγει από το αυτοκίνητό του και δέχεται τα πυρά των αγνώστων. Η επίθεση κράτησε δέκα δευτερόλεπτα. Με γρήγορες κινήσεις οπισθοχωρούν προς το βαν. Μπαίνουν μέσα σε αυτό και φεύγουν από το βενζινάδικο. 

Ο συνολικός χρόνος παραμονής των δραστών στο βενζινάδικο ήταν 45 δευτερόλεπτα. Η δολοφονία έγινε στις 08:00 το πρωί, ενώ η κίνηση στην περιοχή είναι αυξημένη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές «ο τρόπος που έδρασαν δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Είναι δεδομένο ότι είχαν και άλλα πυρομαχικά μαζί τους, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν, στην περίπτωση που δέχονταν πυρά κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης».

Εκτός από το βίντεο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκαν και οι 40 κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο της εκτέλεσης. Τα στελέχη της Ασφάλειας ευελπιστούν ότι ίσως καταφέρουν να βρουν είτε αποτυπώματα είτε DNA.

Alpha: Πέντε βίντεο στα χέρια των αρχών



Σύμφωνα με τον Alpha, υπάρχουν πέντε βίντεο ντοκουμέντα στα χέρια των αστυνομικών αρχών. Σε ένα από αυτό ένα άλλο λευκό βαν κινείται στην περιοχή και έτσι ενισχύεται το σενάριο να υπήρχαν περισσότεροι συνεργοί στην εκτέλεση του 38χρονου . Στα χέρια των αστυνομικών υπάρχει και μία μαρτυρία γυναίκας η οποία μίλησε για δύο μοτοσικλετιστές που παρακολουθούσαν την εκτέλεση του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου. 

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του θύματος με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ανείπωτη τραγωδία και αναφέρει ότι « ο Γιώργος δεν υπέκυψε σε εκβιαστές και σε ανθρώπους του υποκόσμου, σε πρόσωπα δηλαδή που τον καταδιώκουν εδώ και χρόνια, (…) επειδή δεν ενέδωσε, δεν συμβιβάστηκε και δεν δέχθηκε να γίνει μέρος ενός παράνομου κυκλώματος».

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στο πόρισμα – Πιθανό να κατηγορηθεί κι άλλο άτομο για συγκάλυψη (Videos)

Κορωνοϊός: Πότε θα κορυφωθεί το νέο κύμα – «Καμπανάκι» από τους επιστήμονες

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν ήταν ένοχη θα εξαφάνιζε το πανάκι» λέει ο δικηγόρος της – Τι είπε για το πόρισμα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:53