search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Γεράσιμος Μιχελής: Με τι ασχολείται σήμερα ο… κακός της σειράς «Παρά Πέντε»

20.06.2022 11:27
gerasimos-michelis-new

Η σειρά προβλήθηκε τις σεζόν 2005 – 2007 στο Mega και θεωρείται μια από τις καλύτερες παραγωγές στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Ο λόγος για το «Παρά Πέντε», τη σειρά που τόσα χρόνια μετά εξακολουθεί να σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, ακόμα και στις επαναλήψεις της.

Ο Ανδρέας Καλογήρου, ή κατά κόσμον Γεράσιμος Μιχελής, ήταν ο ένας από τους δύο κακούς της ιστορίας κυνηγούσε την αγαπημένη παρέα του σήριαλ, με σκοπό να χαλάσει τα σχέδιά της.

Παρά το γεγονός ότι υποδυόταν τον… κακό, κατάφερε να ξεχωρίσει για το υποκριτικό του ταλέντο.

Αλήθεια, με τι ασχολείται σήμερα ο Γεράσιμος Μιχελής;

Παρά την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μετά τη σειρά, ο Γεράσιμος Μιχελής αποφάσισε -όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Menshouse.gr- να ασχοληθεί περισσότερο με το θέατρο, ωστόσο, τώρα που η μυθοπλασία έχει επανέλθει δυναμικά στη μικρή οθόνη, σκέφτεται έντονα την επιστροφή του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Το Παρά Πέντε ήταν μια τεράστια επιτυχία που με κυνηγάει με έναν τρόπο τρυφερό. Αυτό το λέω τώρα κι αφού το επεξεργάστηκα για χρόνια. Εκείνη την εποχή δε μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία. Δεν ήξερα πως μεταφραζόταν αυτό. Εγώ ασχολούμουν με το θέατρο κι είχα κάποιες συμμετοχές σε σειρές της κρατικής. Τότε το φοβόμουν. Τώρα, μετά από εσωτερική δουλειά, δεν το φοβάμαι.

Εμένα με απορρόφησε το θέατρο σύντομα μετά την επιτυχία του Παρά Πέντε. Τότε είχε κάνει ο Στάθης Λιβαθινός την Ιλιάδα που περιόδευσε όλο τον κόσμο και φτάσαμε μέχρι τη Χιλή με την παράσταση. Πήγαμε στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης. Σχεδόν για τρία χρόνια μετά το Παρά Πέντε ήμουν αποκλειστικά στο θέατρο και έζησα μεγάλες εμπειρίες.

Τηλεοπτικά δεν το κυνήγησα πολύ, ίσως με ξέχασαν οι παράγονες της τηλεόρασης. Τώρα που άρχισε να κινείται πάλι η μυθοπλασία, σκέφτομαι ότι ίσως το κυνηγήσω με μεγαλύτερη ζέση.

Ο κινηματογράφος μου αρέσει πολύ. Δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα. Δεν έχω όμως την αγωνία να κάνω τα πράγματα εδώ και τώρα. Ας έρθουν όποτε κρίνουν αυτά ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αν μπορώ να πω ότι σε κάτι μπορεί να μου βγήκε σε κακό, είναι ότι μετά από τότε δεν μου πρότειναν ρόλους διαφορετικούς απ΄αυτόν του Παρά Πέντε. Σκοτεινός, επικίνδυνος, στιβαρός. Αυτό ήταν το μοτίβο. Τώρα στο Τριαντάφυλλο στο Στήθος κάνω έναν λαϊκό τύπο, έναν μπουφόνο. Ήταν μια σπάνια ευκαιρία να δείξω στον κόσμο και στον εαυτό μου ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

X-Factor – Μαρίζα Ρίζου σε Ηλία Ψινάκη: «Να δεις που στο τέλος εμείς οι δυο θα πάμε για ποτό»

Κατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η υγεία της – «Δεν είμαι το ίδιο καλά» (Video)

Βίκυ Καγιά: «Οι παλιοί κριτές του GNTM δεν μου έστειλαν μήνυμα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:49