search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:12
MENU CLOSE

Αυτός και ο άλλος και η… Γιάννα – Όταν έκλαψε μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

21.06.2022 10:50
gianna_aggelopoulou_new

Είναι μια από τις μετρημένες έως σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις-συνεντεύξεις της.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία έχει ταυτιστεί με ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και υπήρξε επίσης η κινητήριος δύναμη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, φιλοξενείται στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» των Θοδωρή ΒαμβακάρηΤάκη Γιαννούτσο που θα προβληθεί σήμερα, 21 Ιουνίου, στις 00.15 από την ΕΡΤ1.

Στην εξέλιξη της συζήτησης στο πλατό της εκπομπής, διαλύει τους μύθους που καλλιεργήθηκαν, γύρω από το όνομά της όμως επιβεβαιώνει μια πραγματικότητα: Ότι για την «Σιδηρά Κυρία» δεν υπάρχει κάτι που «δεν γίνεται», υπογραμμίζοντας τη δύναμη της θέλησης της.

Η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης και αποφασιστικότητας κάνει αναδρομή στην πορεία της από το Ηράκλειο της Κρήτης μέχρι να φτάσει να συμπεριλαμβάνεται στις πιο επιδραστικές γυναίκες του πλανήτη.

Μιλάει για τη στιγμή που έκλαψε μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, παραδέχεται ότι έχει αδικήσει ανθρώπους και αποκαλύπτει τη στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων που θα της μείνει αξέχαστη.

Εξομολογητική και βαθιά ειλικρινής, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αναφέρεται στη γνωριμία της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, μιλάει για τα παιχνίδια που παίζει σήμερα με τις εγγονές της και αποκαλύπτει ποια φωτογραφία κουβαλάει πάντα μαζί της -μέσα στην περίφημη ατζέντα, που ποτέ δεν αποχωρίζεται.

Ανακαλεί τη δύσκολη περίοδο στον γάμο της και θυμάται την κατάρρευση της υγείας της μετά τους Αγώνες της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

«Μάγισσα»: Το νέο ιστορικοκοινωνικό δράμα του ΑΝΤ1

Οι αλλαγές στην ταυτότητα της Καθημερινής

Η Κατερίνα Λένη αποχωρεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:11