search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:18
MENU CLOSE

Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Ένα… σκαθάρι στο Αιγαίο – Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο

21.06.2022 15:33
paul_mccartney_new

Στα νερά της Μυκόνου γιορτάζει τα 80ά γενέθλιά του το διάσημο σκαθάρι, ο Σερ Πολ ΜακΚάρντεϊ, ανάμεσα στους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής του.

Ο σταρ των Beatles περιστοιχίζεται από τα μέλη της οικογένειάς του και απολαμβάνει τα νερά του Αιγαίου, όπως γράφει η Dailymail, τόσο που δείχνει πως θέλει να παρατείνει όσο γίνεται περισσότερο τις διακοπές του.

Αλλά θα αναγκαστεί να γυρίσει στην Αγγλία για την προγραμματισμένη εμφάνισή του στο Γλάστονμπερι, το Σάββατο, όταν ο Σερ Πολ θα γίνει ο γηραιότερος σόλο καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στη συγκεκριμένη σκηνή.

Στη Μύκονο, με την οικογένειά του

Μέχρι τότε έχει δίπλα του σε ένα πολυτελές γιοτ, την 62χρονη σύζυγό του, Νάνσι, την 52χρονη κόρη του Μέρι και την 50χρονη κόρη του Στέλα μαζί με τον σύζυγό της, Άλασνταϊρ και τα παιδιά της Μέρι, Άρθουρ και Έλιοτ.

Τις οικογενειακές στιγμές ανοιχτά της Μυκόνου απαθανάτισε με τον φακό της η κόρη του Σερ Πολ, Μέρι, η οποία εμφανίστηκε στο κατάστρωμα με μία κομψή ασπρόμαυρη φόρμα.

Η άλλη κόρη του Σερ Πολ, η Στέλα, προτίμησε τις βουτιές στα νερά της Μυκόνου, με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό. Προφανώς ως σχεδιάστρια μόδας γνωρίζει τι ταιριάζει καλύτερα στο σώμα της.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ φορούσε μια βερμούδα και έκανε κι αυτός αρκετές βουτιές, με την γυναίκα του να τον περιμένει στο κατάστρωμα για να του δώσει μια πετσέτα.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως όλοι διασκεδάζουν δεόντως τις διακοπές του σκαθαριού, που συνέπεσαν με τα 80ά γενέθλιά του. Γι αυτό και η πιο χαλαρή στιγμή ήταν όταν ο Σερ Πολ άνοιξε τα δώρα που του είχαν πάρει οι δικοί του, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα.

Οι ευχές για τα γενέθλια

Ο βετεράνος μουσικός δέχτηκε πολλές ευχές για τα γενέθλιά του. Μεταξύ αυτών που του ευχήθηκαν ήταν ο φίλο του από την εποχή των Beatles, Ρίνγκο Σταρ και η χήρα του Τζον Λένον, Γιόκο Όνο.

Η Γιόκο Όνο έγραψε στο Twitter: «Αγαπητέ Πολ, Χρόνια πολλά για τα 80ά γενέθλια και πολλά, πολλά άλλα: Από μια φίλη από την εποχή του… Ειρήνη και Αγάπη».

Ο Ρίνγκο Σταρ ανέβασε μια φωτογραφία του, γράφοντας : «Λένε ότι είναι τα γενέθλιά σου το Σάββατο. Χρόνια Πολλά Πολ. Σε αγαπώ, καλή μέρα, ειρήνη και αγάπη».

Στην επίσημη σελίδα των Beatles στο Twitter ανέβηκε ένα video clip με εικόνες από την πορεία του Πολ ΜακΚάρντεϊ από την εποχή του συγκροτήματος και μετά, με την σόλο καριέρα του, που συνοδευόταν από το τραγούδι των Beatles «Birthday», που κυκλοφόρησε το 1968.

Διαβάστε επίσης:

Ζεράρ Πικέ: Η φωτογραφία του Καταλανού με άγνωστη ξανθιά – Μηνύματα αγάπης στη Σακίρα

Πολ Χάγκις: Σύλληψη για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα στην Ιταλία – Αθώος δηλώνει ο σκηνοθέτης

Χριστίνα Τσάφου: «Ο παππούς μου ήταν φασίστας – Φώναζε και τρόμαζες, τον φοβόντουσαν όλοι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04