search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 16:34
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: «Δεν έχω να πληρώνω στον Αλέξη Κούγια 100.000 ευρώ κάθε μέρα – Μέχρι εδώ έφτασα» (Video)

23.06.2022 12:25
faih_skorda-new

Την απάντησή της μέσω της εκπομπής της έδωσε η Φαίη Σκορδά στον Αλέξη Κούγια αναφορικά με την αγωγή ύψους 100.000 ευρώ που ο ποινικολόγος άσκησε έναντίον της.

Μετά από την προβολή των δηλώσεών του, η Φαίη Σκορδά δήλωσε ότι δεν προτίθεται να κάνει κανένα σχόλιο, καθώς δεν είναι σε θέση να δίνει ημερησίως 100.000 ευρώ στον Αλέξη Κούγια επειδή καλείται να τον σχολιάσει.

«Δεν τον σχολιάζει κανείς τον Αλέξη Κούγια, αλίμονο. Εμένα η απάντηση μου είναι δεν τον σχολιάζω γιατί δεν μπορώ να έχω 100.000 κάθε μέρα να πληρώνω. 100.000 ημερησίως, ποια είμαι; Τι δουλειά δηλαδή; Δεν γίνεται… Δεν έχω παιδιά, δεν μπορώ, τι να κάνω; Μέχρι εδώ έφτασα…» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας υπέβαλε αγωγή κατά της παρουσιάστριας με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο η ίδια τον σχολίασε στο Πρωινό σχετικά με τη δική Λιγνάδη.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Ιστορία «revenge porn» στο κοινωνικό θρίλερ «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Mad Video Music Awards 22: Εικόνες ντροπής με άγριο ξύλο σε… live μετάδοση – Η αποχώρηση της Παπαρίζου και ο τραυματισμός της Κορομηλά (Videos/Photos)

Στο ΕΣΡ τα ιδιωτικά κανάλια – Θα δώσουν εξηγήσεις για μη αντικειμενική ενημέρωση κατά την πρώτη καραντίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 16:32