search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:51
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Ιστορία «revenge porn» στο κοινωνικό θρίλερ «Κάνε ότι κοιμάσαι»

23.06.2022 11:22
kane_oti_koimasai_new

Ένας καθηγητής επιστρέφοντας σπίτι του βρίσκει δολοφονημένη τη σύζυγό του και εξαφανισμένη την κόρη του. Στην προσπάθειά του να μάθει τι έχει συμβεί θα αρχίσει να ξεμπλέκει ένα κουβάρι ανατροπών γεμάτο μυστήριο και πολλά μυστικά.

Το πλαίσιο, με αδρές «γραμμές» δίνει το στίγμα της πλοκής στη νέα παραγωγή ελληνικής μυθοπλασίας «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ1 για τη νέα σεζόν με την οποία σηματοδοτείται και η επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου μπροστά στις κάμερες (βέβαια έχει συμμετοχή και στο «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια για την CosmoteTV) σε πρωταγωνιστικό-κεντρικό ρόλο.

Η σειρά έχει στοιχεία νουάρ θρίλερ και το σενάριο γράφει ο συγγραφέας Γιάννης Σκαραγκάς («Η κυρά της Ρώ», «Τρία θεατρικά», «Λαχτάρα που περίσσεψε από χτές», «Ο ουρανός που ονειρεύτηκες», «Prime numbers» κ.ά.). Βασίζεται δε στο μυθιστόρημα του συγγραφέα «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο» με τη διαφορά ότι στη σειρά η ιστορία είναι ενταγμένη στη σημερινή εποχή.

Σκηνοθετούν οι Αργύρης Πανταζούδης και Αλέκος Κυράνης.

Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν εντός Ιουλίου και μπροστά από τις κάμερες μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο θα βρεθούν οι Μαρίνα Ασλάνογλου, Τάσος Γιαννόπουλος, Έμιλυ Κολιανδρή, Βασίλης Ευταξόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Γιάννης Σίντος, ενώ ρόλο- έκπληξη θα έχει η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Μεγάλος μέρος της πλοκής εκτυλίσσεται σε χώρους σχολικού κτιρίου καθώς το σενάριο έχει και ιστορία «revenge porn», με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών για λόγους εκδίκησης, την οποία πρέπει να διαχειριστεί ο καθηγητής λυκείου, τον οποίο υποδύεται ο Παπαδόπουλος. Η σειρά αποτελείται από 70 επεισόδια και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Mad Video Music Awards 22: Εικόνες ντροπής με άγριο ξύλο σε… live μετάδοση – Η αποχώρηση της Παπαρίζου και ο τραυματισμός της Κορομηλά (Videos/Photos)

Στο ΕΣΡ τα ιδιωτικά κανάλια – Θα δώσουν εξηγήσεις για μη αντικειμενική ενημέρωση και πολιτική πολυφωνία

Twitter: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42