search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:51
MENU CLOSE

Τουρκία: Με τον ελληνικό Τύπο τα βάζει το πρακτορείο Anadolu – «Μας στοχοποιούν» (Video/Photos)

24.06.2022 11:31
anadolu new

Με τον ελληνικό Τύπο τα βάζει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, Anadolu, με αφορμή τα δημοσιεύματα στις ελληνικές εφημερίδες και ιστοσελίδες για τον τρόπο με τον οποίον η τουρκική πλευρά προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Το πρακτορείο Anadolu, σε διατεταγμένη υπηρεσία, διαμαρτύρεται επειδή ο ελληνικός Τύπος κατήγγειλε ως «κατασκοπεία» την τακτική των Τούρκων να καταγράψουν βίντεο και φωτογραφίες της Ψερίμου.

Το Anadolu και το κρατικό κανάλι TRT NEWS μετέδωσαν τις εικόνες αυτές στο πλαίσιο των τουρκικών προσπαθειών να στοιχειοθετήσουν την – κατά την τουρκική άποψη – παράνομη παρουσία του ελληνικού στρατού σε νησιά, που οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι θα έπρεπε να είναι αποστρατιωτικοποιημένα.

«Στοχοποιούν στην Ελλάδα το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu»

Η διεύθυνση του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων δείχνει να ενοχλείται και από την δημοσίευση φωτογραφίας του διευθυντή του Anadolu, Σερντάρ Καραγκιόζ, μαζί με τον υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, από την οποία προκύπτει ο προφανής συντονισμός των ενεργειών του Anadolu με το υπουργείο Άμυνας.

Κατά την άποψη του Σερντάρ Καραγκιόζ η δημοσίευση της φωτογραφίας σε λογαριασμούς χρηστών των social media στην Ελλάδα συνιστά «στοχοποίηση» του ίδιου και του πρακτορείου Anadolu.

Ενώ ήταν ο Σερτάρ Καραγκιόζ εκείνος που έστειλε δημοσιογράφους για να καταγράψουν τις εικόνες της Ψερίμου.

«Ισχυρή η παρουσία του ελληνικού στρατού στα νησιά»

Το πρακτορείο Andolu μεταδίδοντας το βίντεο και τις φωτογραφίες, που αναπαράχθηκαν από τον τουρκικό Τύπο, επιχείρησε να στοιχειοθετήσει τους ισχυρισμούς της πολιτικής ηγεσίας για την παρουσία του ελληνικού στρατού στα νησιά, για τα οποία η Άγκυρα υπερβαίνοντας πλέον κάθε έννοια λογικής, αξιώνει να μην έχουν στρατό, ενώ την ίδια ώρα οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν μια ολόκληρη στρατιά στα μικρασιατικά παράλια.

Διαβάστε επίσης

Σπάνια σύνοδος πέντε πλανητών στον ουρανό (photos)

Ρωσία: Συντριβή στρατιωτικού μεταγωγικού αεροσκάφους – 4 νεκροί και 5 τραυματίες (Video)

Viral το βίντεο κοπέλας από τη Νάπολη – «Μου πρότειναν πλήρη απασχόληση ως πωλήτρια, για 280 ευρώ τον μήνα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50