search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:47
MENU CLOSE

Γαλλία: Έκκληση για άμεσο περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας

26.06.2022 10:00
Gas_new

Νοικοκυριά και επιχειρήσεις πρέπει να μειώσουν «αμέσως» την κατανάλωση ενέργειας προκειμένου να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι τον φετινό Χειμώνα για να αντιμετωπίσουν μια διαφαινόμενη ενεργειακή κρίση.

Oι επικεφαλής των γαλλικών ενεργειακών κολοσσών Engie, EDF και TotalEnergies μέσω της κυριακάτικης εφημερίδας Journal du Dimanche προειδοποιούν για τον Χειμώνα που έρχεται.

«Πρέπει να εργαστούμε συλλογικά για να μειώσουμε την κατανάλωσή μας προκειμένου να ανακτήσουμε ένα περιθώριο ελιγμών», αναφέρουν οι γαλλικές εταιρείες σε ανοικτή επιστολή τους, επικαλούμενες την απότομη μείωση των παραδόσεων φυσικού αερίου από τη Ρωσία, καθώς και την περιορισμένη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη εξαιτίας προβλημάτων συντήρησης.

«Η ανάληψη δράσης, από το καλοκαίρι ακόμα, θα μας επιτρέψει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στην αρχή του προσεχούς χειμώνα, ιδίως όσον αφορά τη διατήρηση των αποθεμάτων φυσικού αερίου», ανέφεραν.

Διαβάστε επίσης:

Power Pass, Fuel Pass και αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών – Πλήρης οδηγός, προϋποθέσεις και κρίσιμες ημερομηνίες (Video)

«Shrinkflation»: Μάρκετινγκ και πληθωρισμός ορίζουν τις συσκευασίες των προϊόντων στο ράφι

Φεστιβάλ του Γκλάστονμπέρι: Εντυπωσίασε στη σκηνή ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μαζί με τον Μπρους Σπρίνγκστιν και τον Ντέιβ Γκρολ των Foo Fighters

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44