ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ

26.06.2022 00:17

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και επικράτησε με 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι έκανε ντεμπούτο το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ισπανός δεξιός μπακ Άβιλα.

Το 2-1 για τον Ολυμπιακό έγινε στο 62′ με τον Χασάν να σκοράρει με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ραντζέλοβιτς. Η γερμανική ομάδα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 69′ οπότε και είχε δοκάρι και έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 75΄, όταν κέρδισε πέναλτι έπειτα από χέρι του Χασάν μέσα στην περιοχή. Ο Βατσλίκ νίκησε τον Γκίντσεκ και έτσι, κράτησε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι: Κρίστινσον, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Κούντε, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Τικίνιο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βατσλίκ, Κούτρης (84΄ Ντιμπί Κεϊτά), Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κανέ (78΄ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Χασάν.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θρίαμβος στον τελικό του Mallorca Championships – Πρώτο τρόπαιο στο χορτάρι για τον Έλληνα τενίστα (Video)

Ο Βασίλης Σπανούλης στο Περιστέρι για δύο χρόνια!

Super League: Νέος πρόεδρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης – «Ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά»

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:35
Exit mobile version