search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:39
MENU CLOSE

Τέταρτο διαζύγιο για τον Ρούπερτ Μέρντοχ: Χώρισε την Τζέρι Χολ μέσω email; (Video)

27.06.2022 12:57
murdoch_hall_new

Εκείνος στα 91 ήταν αποφασισμένος. Έγραψε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα σ΄ εκείνη, που είναι 65 χρόνων και της ανακοίνωσε ότι χωρίζουν.

Εκείνη σοκαρίστηκε γιατί δεν περίμενε πως ο κοινός βίος θα τελείωνε έτσι ξαφνικά και μάλιστα με ένα μήνυμα στο email. Κι όμως, πηγές που γνωρίζουν τι συμβαίνει, λένε ότι ο Ρούπερτ Μέρντοχ ανακοίνωσε στην Τζέρι Χολ ότι χωρίζουν ύστερα από έξι χρόνια που έδειχναν ανέφελα…

Ο 91χρονος μεγιστάνας λέγεται ότι έβαλε τέρμα στον γάμο του με την 65χρονη Τζέρι Χολ, την οποία είχε γνωρίσει μετά το διαζύγιό του από την τρίτη γυναίκα του, το 2013.

Πηγές που γνωρίζουν το ζευγάρι λένε στην Daily Mail ότι το πρώην μοντέλο αιφνιδιάστηκε και έχει σοκαριστεί από το τέλος της σχέσης και  μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Φημολογείται ότι ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε την απόφασή του στην Τζέρι Χολ την περασμένη εβδομάδα ηλεκτρονικά, με κάποιο μήνυμα στο τηλέφωνο ή στο email.

«Αυτό που είναι σαφές είναι πως πήρε την απόφαση», λέει πηγή την οποία επικαλείται η Daily Mail, προσθέτοντας ότι οι δύο είχαν διαλέξει διαφορετικούς τρόπους ζωής και επιπλέον η Τζέρι Χολ επέμεινε να καπνίζει, κάτι που ενοχλούσε τον Ρούπερτ Μέρντοχ.

Μέχρι στιγμής η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις δύο πλευρές…

Ο 91χρονος Μέρντοχ γνώρισε το μοντέλο μετά τον χωρισμό του από την 53χρονη Γουέντι Ντενγκ, την τρίτη γυναίκα του, το 2013. Το ζευγάρι είχε κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση τον Οκτώβριο του 2015, στο Λονδίνο, όπου ο Μέρντοχ φωτογραφήθηκε να φιλάει τρυφερά την Τζέρι Χολ, η οποία από την πλευρά της έδειχνε πανευτυχής.

«Ο Ρούπερτ δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος… Δεν συμπεριφέρεται σαν ένας ηλικιωμένος που ερωτεύτηκε έφηβη. Δείχνει πραγματικά ευτυχισμένος. Είναι θαυμάσιο», έλεγε τότε ένας φίλος του ζευγαριού.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε ανακοινωθεί μέσω Twitter, στις 4 Μαρτίου 2016, όταν ο Μέρντοχ έγραψε: «Κανένα νέο tweet για δέκα μέρες ή και για πάντα. Αισθάνομαι ο πιο τυχερός και ευτυχισμένος άνδρας στον κόσμο»…

Τον περασμένο Αύγουστο έκαναν την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο, όταν δείπνησαν μαζί.

Φίλοι του ζευγαριού έλεγαν ότι η Τεξανή καλλονή είχε φέρει «ισορροπία» στην ζωή του Μέρντοχ, που επί δεκαετίες δεν ασχολιόταν παρά με τις επιχειρήσεις του. Όμως τώρα πλέον όλοι αναζητούν τα αίτια του χωρισμού.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Βρέθηκε σχεδόν άθικτο μωρό μαμούθ στους πάγους του Καναδά – Ηλικίας περίπου 35.000 ετών! (Photo)

Ρωσία: Αθέτηση πληρωμής εξωτερικού χρέους μετά από έναν αιώνα

Κολομβία: Η στιγμή της κατάρρευσης της εξέδρας σε ταυρομαχία – Νεκροί και τραυματίες (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:39