search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:05
MENU CLOSE

Ξέσπασε ο Snik για το πολυσυζητημένο βίντεο: «Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας»

27.06.2022 00:51
Σνικ: Δεν έχω τελειώσει το Λύκειο αλλά είμαι διαβασμένος - Έχω τελειώσει το σχολείο του δρόμου - Media

Στο προσκήνιο βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο Snik, μετά τον άγριο καβγά που είχε με τον Light στα Mad VMA, μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός τράπερ βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του μπροστά από έναν καθρέπτη και στη συνέχεια έστρεψε την κάμερα στη νέα του σύντροφο, Γιώτα Ιωαννίδου, την οποία προτρέπει να φύγει με έναν απαράδεκτο τρόπο. «Φύγε ρε πατσαβούρα» της λέει χαμογελώντας, με τη νεαρή κοπέλα να χαμογελάει επίσης και να αποχωρεί.

Το εν λόγω βίντεο κατέβηκε από το προφίλ του λίγες ώρες αργότερα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την κίνηση του γνωστού τράπερ.

Ο Snik το απόγευμα της Κυριακής 26/6 θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και φαίνεται πως ο ίδιος ενοχλήθηκε αρκετά με την έκταση που πήρε το θέμα.

«Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;», είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

Διαβάστε επίσης:

Αναστασία: «Αν δεν ήταν τσιγγάνος ο προπάππους της μητέρας μου μπορεί να μην είχα αυτή τη φωνή» (Video)

Μάρω Κοντού: «Έχω βαρεθεί να με λένε κυρία, κοντεύουν να με βγάλουν αγία»

Μαρία Ηλιάκη: Η τούρτα – έκπληξη και οι ευχές της Κατερίνας Καραβάτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03