search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:08
MENU CLOSE

MAD VMA 2022: «Τι έγινε; Δεν ξέρω, δεν ήμουν εγώ» – Η πρώτη αντίδραση του Snik αμέσως μετά το άγριο ξύλο με τον Light (Videos)

25.06.2022 12:47
snik_light_new

Λίγα λεπτά μετά τον άγριο καβγά με τον Light, η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», εντόπισε τον Snik μέσα στο στάδιο του Tae Kwon Do.

Ατάραχος, ο γνωστός τράπερ θέλησε να απαντήσει μόλις 8 λέξεις για το περιστατικό.

«Τι έγινε; Δεν ξέρω, δεν ήμουν εγώ. Όχι» είπε χαρακτηριστικά o Snik κατευθυνόμενος για το καμαρίνι του.

Light: «Οι καθώς πρέπει κύριοι της τέχνης κάνουν τα αίσχη όλα αυτά τα χρόνια» 

Σε δηλώσεις του πριν από το άγριο επεισόδιο, ο Light μίλησε στην κάμερα της ίδιας εκπομπής.

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει κύριοι της τέχνης και του πολιτισμού, με τα πουκαμισάκια, τα μαντήλια, οι τενόροι, οι δάσκαλοι υποκριτικής και φωνητικής, αυτοί είναι που κάνουν τα αίσχη όλα αυτά τα χρόνια. Μην κατηγορούμε τον Τραννό που τον πιάσανε με ένα πιστόλι που ήταν για βίντεο κλιπ. Να κοιτάμε τα χάλια μας πριν κρίνουμε τους άλλους. Ξέρετε τι κάνανε στα παιδάκια, ξέρετε τι κάνατε τόσα χρόνια. Θεωρώ ότι η καλλιτεχνική κοινότητα εθελοτυφλεί και δεν κοιτάει την καμπούρα της», δήλωσε.

«Πάντα οι γονείς θα λένε “τι είναι αυτά που ακούνε τα παιδιά μας, θα γίνουν κακοί άνθρωποι”. Να θυμηθούν τι ακούγανε αυτοί στα νιάτα τους. Μη ρίχνουμε όλη την ευθύνη στη μουσική και τους καλλιτέχνες. Το 99% έρχεται από το σπίτι, δεν μπορώ να το πω πιο λιανά», συνέχισε με ύφος.

»Άμα δεν θέλει ένας γονιός να πάρει την ευθύνη θα βρει 100 εξωτερικούς παράγοντες για να ρίξει την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα. Ποτέ μέσω της μουσικής μου, δεν έχω σπρώξει κάποιον να κάνει τα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνω εγώ. Εγώ διηγούμαι τη δική μου πραγματικότητα και τη δική μου ιστορία ζωής. Να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθεντικός και να μην κάνεις πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνεις», συνέχισε.

Τέλος, στην ερώτηση για το αν θα μπει στο κλουβί με τον Snik, ο Light απάντησε: «Ρώτα αυτόν».

Διαβάστε επίσης:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στις Πανελλήνιες είχα γράψει σε μάθημα 0,01» (Video)

Mad VMA 2022: Ξανά μπροστά από αόρατη κονσόλα ο Dj Βαλεντίνο (Video)

Γιάννης Μπέζος: «Θέλω να πιστεύω ότι η μυθοπλασία δεν θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν μαζί με την ανοησία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09