search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:00
MENU CLOSE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στις Πανελλήνιες είχα γράψει σε μάθημα 0,01» (Video)

25.06.2022 12:04
kyriakidis

Για την εσωτερική του «επανάσταση», όταν ήταν έφηβος και την κοινωνία με την οποία δεν συμβάδιζε μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Δεν ήμουν άγριο νιάτο καθόλου, απλά είχα μια εσωτερική επανάσταση που δεν την κατάλαβαν τόσο πολύ. Εγώ καταλάβαινα πως κάτι διαφορετικό συνέβαινε μέσα μου. Δεν συμβάδιζα με την κοινωνία και δεν συμβάδιζα με την οικογένεια. Όταν οι φίλοι μου πήγαιναν στην ντίσκο και άκουγαν Μάικλ Τζάκσον, εγώ άκουγα Λέοναρντ Κοέν. Τότε δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, αλλά τώρα μπορώ να πω ότι κάτι άλλο συνέβαινε μέσα μου», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Ήμουν τεμπέλης, δεν διάβαζα με τίποτα και έμοιαζε Γολγοθάς το σχολείο! Γολγοθάς και έλεγα να τελειώσει και να φύγει από πάνω μου το μαρτύριο. Το τελείωσα όμως», συνέχισε.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε ακόμα: «Στις Πανελλήνιες εξετάσεις είχα γράψει στη Χημεία ή στη Φυσική 0,01. Ούτε καν άσσο. Είχα βρει και έναν άλλον ηλίθιο σαν εμένα που μας έβαζαν στα θρανία να καθίσουμε και συμφωνήσαμε να βάλουμε στοίχημα ότι ακριβώς στο δίωρο θα κάνουμε… αφετηρία για το κατοστάρι να δώσουμε την κόλλα και ο χαμένος θα κερνούσε τον καφέ».

Διαβάστε επίσης:

Mad VMA 2022: Ξανά μπροστά από αόρατη κονσόλα ο Dj Βαλεντίνο (Video)

Γιάννης Μπέζος: «Θέλω να πιστεύω ότι η μυθοπλασία δεν θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν μαζί με την ανοησία»

Έγκυος η Super Κική – «Θα γίνω μόνη μαμά» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:57