search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:31
MENU CLOSE

Mad VMA 2022: Νέες εικόνες από το άγριο ξύλο μεταξύ των τράπερς – Kαρέ-καρέ η συμπλοκή (Video)

23.06.2022 19:03
mad-vma-ksilo-trap-new

Νέες εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τo άγριο ξύλο και τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ των τράπερς στα βραβεία MAD VMA 2022.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω απεικονίζεται καρέ-καρέ η συμπλοκή, αλλά και η αντίδραση της Έλενας Παπαρίζουν στο περιστατικό.

Την ώρα που ανακοινώνεται το όνομα της Έλενας Παπαρίζου από την Ιωάννα Παλιοσπύρου για βραβείο MAD VMA 2022, φαίνεται σε πρώτο πλάνο η αντίδραση της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Την ίδια ώρα, ο Light φαίνεται να περνάει μπροστά από την κάμερα και να ορμάει στον Snik για να ξεκινήσει το άγριο ξύλο.

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου φεύγει κακήν κακώς από το σημείο και τελικά φυγαδεύεται, ενώ η κάμερα έχει σε πρώτο πλάνο τις μπουνιές που πέφτουν, που ανάγκασαν τους διοργανωτές να διακόψουν τα βραβεία, μέχρι να απομακρυνθούν όλοι από το κλειστό του ταε κβο ντο.

Πώς ξεκίνησε το ξύλο

Την ίδια στιγμή, σχεδόν μισή ώρα νωρίτερα και ενώ βρισκόταν η Τάμπτα στην σκηνή, οι δύο τράπερς είχαν πιαστεί στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και τα βραβεία να διακόπτονται για 15 λεπτά.

Οι άνθρωποι της προσωπικής ασφάλειας των δύο τράπερ, όχι μόνο δεν προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα αλλά χρησιμοποίησαν και αυτοί βία, με τα βραβεία να μετατρέπονται σε… ροντέο. 

Από τον καβγά τραυματίστηκε ελαφρά η Ρούλα Κορομηλά, ενώ στη σκηνή αγκαλιάστηκαν η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Έλενα Παπαρίζου.

Διαβάστε επίσης

Νέοι κανόνες δεοντολογίας για τους Influencers από την πίεση των social media στα κορίτσια

Φαίη Σκορδά: «Δεν έχω να πληρώνω στον Αλέξη Κούγια 100.000 ευρώ κάθε μέρα – Μέχρι εδώ έφτασα» (Video)

ΕΡΤ: Ιστορία «revenge porn» στο κοινωνικό θρίλερ «Κάνε ότι κοιμάσαι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:30