search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Mad Video Music Awards 2022: Γνωστός DJ έκανε σόου χωρίς… κονσόλα – Έπαιζε στον αέρα (videos)

23.06.2022 12:30
mad_vma_new

Πολλά… ευτράπελα έγιναν στα φετινά MAD Video Music Awards, με σημαντικότερο γεγονός το επεισόδιο ανάμεσα στους τράπερ, Snik και Light, που προκάλεσε και τον τραυματισμό της Ρούλας Κορομηλά.

Πέρα από τις σκηνές απείρου κάλους που σημειώθηκαν ανάμεσα στους δύο τράπερ, η διοργάνωση έχει να αντιμετωπίσει και ένα ακόμα περιστατικό.

Ο γνωστός DJ Valentino έγινε viral, καθώς εμφανίστηκε στη σκηνή χωρίς… κονσόλα και έπαιζε στον αέρα, πατώντας… αόρατα κουμπιά πάνω σε μια απλή επιφάνεια.

Το συγκεκριμένο πλάνο μπορεί να ήταν προστατευμένο τηλεοπτικά, ωστόσο διέρρευσε στα social media και όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκε αρνητικά.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Μυτακίδης: «Το έντεχνο είναι πιο υποκριτικό από την trap – Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα» (Video)

Τάσος Ξιαρχό για ξύλο στα Mad VMA Awards: «Είδα την Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται – Ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα» (Video)

Mad Video Music Awards: Αηδιασμένος για το ξύλο δηλώνει ο Νίκος Βουρλιώτης – «Αισθάνθηκα ντροπή, σηκώθηκα και έφυγα…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45