search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:12
MENU CLOSE

Τάσος Ξιαρχό για ξύλο στα Mad VMA Awards: «Είδα την Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται – Ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα» (Video)

23.06.2022 10:54
tasos-xiarcho-new

Στο πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στα Mad VMA Awards αναφέρθηκε ο Τάσος Ξιαρχό, καταδικάζοντας το ξύλο που έπεσε ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light.

«Είναι μια στιγμή που έχω κάτσει μπροστά στη σκηνή να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο και βίαιο. Σίγουρα κάποιος το ξεκίνησε. Όταν είδα την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες, έγινε κάτι και για αυτό ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα. Το θέμα είναι ότι ανέβηκα να την πάρω γιατί είδα ένα όπλο, κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπούν αυτούς τους καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε στο act και έπαιζε playback. Έπρεπε να φύγουν όλοι. Δεν μπορείς να τους κουνήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυτό που συνέβη και προσπάθησε να τους ηρεμήσει… Δεν θα έπρεπε να βραβευτούν. Είναι μόδα και ποιος θα καταφέρει να αρχηγεύσει. Είναι το θεαθήναι και το κάνουν για να δείξουν ότι δύναμη να έχεις προστασία» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Mad Video Music Awards: Αηδιασμένος για το ξύλο δηλώνει ο Νίκος Βουρλιώτης – «Αισθάνθηκα ντροπή, σηκώθηκα και έφυγα…»

Απρόοπτο για τον Γιώργο Λιάγκα: Καρχαρίας πλησίασε το σκάφος στο οποίο βρισκόταν (Video)

Πάολο Μαλντίνι: Τα «έδωσε όλα» σε συναυλία των Rolling Stones – Η αντίδρασή του με το Satisfaction (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15