search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:22
MENU CLOSE

Όνειρο… ζουν οι φανς των Metallica: Μπορούν να μάθουν κιθάρα μαζί τους

20.06.2022 19:16
«Enter Sandman» από Metallica, στην αποθήκη τους (Video) - Media

Μια εξαιρετική πρόταση κάνουν οι Metallica σε όσους αγαπούν το συγκρότημά τους αλλά και την κιθάρα και θέλουν να μάθουν σε βάθος την τεχνική της.

Η αγαπημένη μπάντα δημιουργεί κύκλο μαθημάτων, στα οποία οι θαυμαστές τους μπορούν να εξασκηθούν στο μουσικό όργανο στο πλευρό τους!

Το σεμινάριο, ειδικότερα, το οποίο δημιούργησαν οι Metallica με το Yousician (τη φινλανδική διαδραστική και εκπαιδευτική υπηρεσία μουσικής, που δημιουργήθηκε για την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου) δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παίξουν κιθάρα μαζί με τον James Hetfield και τον Kirk Hammett.

Τα μέλη των Metallica θα καθοδηγήσουν βήμα-βήμα τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, μέσα από 10 μαθήματα κιθάρας (riffs, lead και ρυθμός). Παράλληλα, οι θαυμαστές της μπάντας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να παίζουν στην κιθάρα γνωστά τραγούδια όπως τα: «Enter Sandman», «Nothing Else Matters», «One», «Fade to Black», «Master of Puppets».

Ο Hadley Spanier, υπεύθυνος για το σεμινάριο από την πλευρά της Yousician, είπε: «Τα μαθήματα των Metallica φέρνουν τους κιθαρίστες πολύ κοντά με τα μουσικά τους είδωλα. Θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πώς παίζουν κιθάρα οι Metallica από τους ίδιους τους Metallica!».

Διαβάστε επίσης:

Σφραγισμένη βιντεοκασέτα του «Back to the Future» πουλήθηκε για 75.000 δολάρια (photos/videos)

Κάτια Ταραμπάνκο για πόλεμο στην Ουκρανία: «Τι να κάνω, να τα βάψω μαύρα;»

Η Σαμάνθα Φοξ παντρεύτηκε την σύντροφό της Λίντα Όλσεν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:22