search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:42
MENU CLOSE

Καίτη Γαρμπή για τo «ξύλο» στα MAD VMA 2022: «Θρίλερ ζήσαμε χθες βράδυ»

23.06.2022 15:56
kaiti-garmpi-new

Οργισμένη ανάρτηση έκανε η Καίτη Γαρμπή για τα επεισόδια ανάμεσα σε τράπερ στην τελετή των MAD VMA 2022.

Η Καίτη Γαρμπή σχολίασε με θυμό για όσα έγιναν στα MAD VMA 2022, «πως είναι δυνατόν τα νέα παιδιά να έχουν ως πρότυπα αυτούς τους τύπους», όπως τους αποκαλεί.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ. Μα πως είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά να έχουν αυτούς του τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεό τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σ’ αυτή την γιορτή της μουσικής; πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους».

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Ξαρχάκος: Κάνει τον μαέστρο σε κομπανία πιτσιρικάδων στη Σύρο (Video)

Μιχάλης Μυτακίδης: «Το έντεχνο είναι πιο υποκριτικό από την trap – Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα» (Video)

Τάσος Ξιαρχό για ξύλο στα Mad VMA Awards: «Είδα την Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται – Ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33