search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:15
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: «Άγρια Γη» για Ζέτα Δούκα και Παναγιώτη Μπουγιούρη

28.06.2022 12:41
zeta_douka_new

Σχηματοποιείται η «μεγάλη εικόνα» ελληνικής μυθοπλασίας του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Πρόσφατη προσθήκη η δραματική σειρά «Άγρια Γη» σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη.

Στο επίκεντρο της βρίσκεται ένας άνδρας ο οποίος στο γύρισμα του χρόνου διαπιστώνει να είναι «ξένος» στην πατρογονική γη.

Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της ζωής, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά πάντα θυμάται τι του στέρησαν.

Ο Άρης, επιστρέφει σε μια «Άγρια γη» και πιάνει το νήμα της ζωής του ξανά. Μόνο που για να ενώσει τις άκρες του που κόπηκαν, θα πρέπει να σκάψει βαθιά και τιμωρήσει αυτήν που έφταιξε.  Τη γυναίκα που άρπαξε την περιουσία του και του στέρησε το μικρό του αδερφό, την Όλγα.

Η «Άγρια Γη» έχει μυστήριο, ίντριγκα και έντονο το στοιχείο της εκδίκησης. Δεν είναι μόνον ο Άρης που επιστρέφει , καθώς κάποιοι από τους ήρωες γυρίζουν δυνατοί και ισχυροί για να διεκδικήσουν όσα τους πήραν όταν δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Στους κεντρικούς ρόλους θα είναι οι Ζέτα Δούκα, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Θανάσης Πατριαρχέας, Παναγιώτα Βιτετζάκη και Στέφανος Μιχαήλ.

Η σειρά, εξ όσων έχουν γίνει γνωστά ως τώρα για τον προγραμματισμό του σταθμού, θα προβάλλεται πριν από το κεντρικό δελτίο.

Με την «Άγρια γη» ο Σκάι τη σεζόν 2022- 2023 προτείνει τρείς σειρές μυθοπλασίας. Οι άλλες δύο είναι οι «Στοργή» σε προσαρμογή σεναρίου Εύας Πανταζή και σκηνοθεσία Χρήστου Γεωργίου (αρχικά επεισόδια σκηνοθέτησε η Όλγα Μαλέα) και «Γλυκάνισος» σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση και σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη.

Η «ΣτΟργή» (όπως δίνει τον τίτλο ο ΣΚΑΪ) είναι κοινωνικό δράμα με επίκαιρο θέμα καθώς  πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Η Μαρία Ναυπλιώτου υποδύεται μια διακεκριμένη επιστήμονα ψυχικής υγείας με σεναριακούς συνεργάτες τους Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνο Λάγκος. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Γιολάντα Μπαλαούρα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλέκος Συσσοβίτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Βασιλική Τρουφάκου.

Καθημερινά θα μεταδίδονται- πιθανός στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης- της επίσης κοινωνικής δραματικής σειράς «Γλυκάνισος» η οποία με «όχημα» τη σχέση μιας πρόσφυγα από τη Συρία και ενός Έλληνα της Λέσβου επιχειρεί να «φωτίσει» την προσφυγική κρίση και να υπογραμμίσει συμπεριφορές που αναπτύχθηκαν εξαιτίας της.

Εκτιμάται ότι τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν τα γυρίσματα σκηνών της σειράς, στην οποία η Τάνια Τρύπη θα έχει όπως λέγεται ένας από τους καθοριστικούς ρόλους της ιστορίας. Αυτό το διάστημα αναζητείται ηθοποιός για το ρόλο της νέας γυναίκας από τη Συρία.

Στον ρόλο του Έλληνα που ερωτεύεται τη νεαρή πρόσφυγα θα δούμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Επίσης κομβικούς  ρόλους στην πλοκή θα έχουν η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Ευγενία Δημητρακοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Η Σοφία Μουτίδου «τα έβαλε» με το Twitter και οι χρήστες… τη δίκασαν!

ΕΡΤ: Η «Μεγάλη χίμαιρα» σε μίνι σειρά έξι επεισοδίων (Photos)

EΣΗΕΑ: Στάση εργασίας στα δημόσια ΜΜΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34