search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:30
MENU CLOSE

Σοκ στην Κυψέλη: Πατέρας και αδερφός κλείδωσαν 22χρονη σε υπόγειο – Δεν ενέκριναν την σχέση της (Video)

30.06.2022 09:29
viasmos_new

Θύμα απαγωγής από τον ίδιο της τον πατέρα αλλά και τον αδελφό της έπεσε μια 22χρονη κοπέλα από την περιοχή της Κυψέλης.

Το νέο περιστατικό οικογενειακής βίας και κακοποίησης έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης (29/6).

Η 22χρονη ζούσε μαζί με την οικογένειά της στην περιοχή της Κυψέλης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο πατέρας και ο αδερφός κλείδωσαν την 22χρονη κοπέλα σε ένα υπόγειο στην Καισαριανή γιατί δεν ενέκριναν την σχέση της.

Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα είχε βγει βόλτα με τον 37χρονο σύντροφό της και ο πατέρας μαζί με τον αδερφό της νεαρής εντόπισαν το ζευγάρι. Έβαλαν την κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητό τους και την οδήγησαν σε ένα υπόγειο στην περιοχή της Καισαριανής, όπου και την κλείδωσαν.

Παράλληλα της πήραν και το κινητό για να μην έχει επικοινωνία με κανέναν.

Όπως μετέδωσε το OPEN, οι δύο άνδρες άσκησαν στην κοπέλα σωματική και λεκτική βία για να την πείσουν ότι πρέπει να χωρίσει και ότι όλη αυτή η βία που ασκούσαν πάνω της ήταν «για το καλό της».

Τελικά τη Δευτέρα το πρωί η κοπέλα ζήτησε να βγει από το υπόγειο στο οποίο έμεινε φυλακισμένη για να πάει στην τουαλέτα. Οι άνδρες την μετέφεραν στο σπίτι μίας γνωστής τους που έμενε κοντά και από εκεί η γυναίκα κατάφερε να καλέσει τις Αρχές, να τους εξηγήσει τι είχε συμβεί και σε ποιο σημείο ήταν φυλακισμένη.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν στο υπόγειο της Καισαριανής, ελευθέρωσαν την κοπέλα και συνέλαβαν τόσο τους δύο ανυποψίαστους δράστες, όσο και τη γυναίκα η οποία δέχτηκε να χρησιμοποιήσει η κοπέλα την τουαλέτα της αλλά δεν ειδοποίησε κανέναν, καθώς εξετάζεται αν είναι συνεργός.

Η 22χρονη προέβη σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και της γυναίκας και τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Στράτος Κοσμόγλου: Πέθανε στα 36 του ο πρωταθλητής ιστιοπλοΐας

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: Άμεσα μέτρα για να μην γίνει το έκτο κύμα «τσουνάμι» (Video)

Θεσσαλονίκη: «Έφυγε» από τη ζωή ο μεγαλύτερος σε ηλικία αναστενάρης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09