search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:41
MENU CLOSE

Υπόθεση Γεωργίας Μπίκα: Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Βασίλης Λεβέντης που είχε καταγγελθεί για βιασμό

01.07.2022 15:24
mpika-124-new

Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο 27χρονος Βασίλης Λεβέντης που είχε καταγγελθεί για βιασμό από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε κάνει δεκτή την εισήγηση των 60 σελίδων, για τις καταγγελίες περί βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, που έκανε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα.

Πιο συγκεκριμένα, το Δικαστικό Συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα για την απαλλαγή του κατηγορούμενου. Όπως και η εισαγγελέας, οι δικαστές έκριναν ότι οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας ήταν ψευδείς.

«Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον», ανέφερε η εισαγγελική πρόταση.

Οι δικαστές του Συμβουλίου, εκτός από την απαλλαγή του 27χρονου, επιβάλλουν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα, υιοθετώντας και ως προς το σκέλος αυτό την εισαγγελική πρόταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος αντιμετώπιζε το αδίκημα των «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας» και μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, όπου αρνήθηκε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε επίσης:

Μητέρα Γρηγορόπουλου: «Αμετανόητος δολοφόνος ο Κορκονέας – Θα απορώ πάντα γιατί έχασα το παιδί μου» (video)

Πάτρα: Αυτό είναι το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα – «Βίαιος και ασφυκτικός ο θάνατός τους»

Ομόνοια: «Νόμιζα ότι το μωρό πνιγόταν και ήθελα να το σώσω» – Αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:41