search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Γεωργία Μπίκα: Απογοήτευση και λύπη για τη δικαιοσύνη – Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός

17.05.2022 11:34
georgiabika_tmima

Την απογοήτευση και τη λύπη της για την εισαγγελική πρόταση που υποστηρίζει ότι η 24χρονη «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές» εξέφρασε η Γεωργία Μπίκα η οποία έχει καταγγείλει δημόσια τον βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

«Διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου» τονίζει σε story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα… υπάρχει κάτι όμως που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη» σημειώνει η Γεωργία Μπίκα.

Σε δεύτερη ανάρτηση η Γεωργία Μπίκα ευχαριστεί όλους όσοι τη στηρίζουν. «Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια» αναφέρει.

Διαβάστε επίσης:

Χαμόγελο του Παιδιού: Σφοδρές αντιδράσεις για το διαφαινόμενο κλείσιμο – Συνάντηση με Μητσοτάκη ζητά ο Γιαννόπουλος

Πατέρας Καρολάιν για Αναγνωστόπουλο: «Θα κάνω τα πάντα ώστε η κόρη του να μην τον δει ξανά ποτέ»

Λάρισα: 65χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50