search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:34
MENU CLOSE

Καιρός: Παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες – Πτώση από το Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες (Video)

04.07.2022 16:02
kairos54-new

Αλλαγή σκηνικού για τον καιρό θα έχουμε από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και μετά, καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει έντονη πτώση.

Πιο συγκεκριμένα, αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά. Όπως υπογραμμίζει, μέχρι και τα μέσα του μήνα δεν προβλέπονται ιδιαίτερες ζέστες στη χώρα μας.

«Παρότι μέχρι την Παρασκευή ο καιρός θα διατηρηθεί ζεστός με τιμές περί τους 36 με 38 βαθμούς, η θερμοκρασία το ΣΚ και την ερχόμενη εβδομάδα πέφτει αισθητά. Μέχρι και τα μέσα του μήνα δεν προβλέπονται ιδιαίτερες ζέστες στη χώρα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο κ. Κολυδάς.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα για το επόμενο πενθήμερο με πτώση το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ θα υπάρχουν περιοχές όπου θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Ο καιρός την Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα δυτικά ηπειρωτικά η μέγιστη θα φτάσει τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 34 με 36 και στα νησιά του Αιγαίου τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του (video)

Σέρρες: Κλείδωσαν τα 4 παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για.. σουβλάκια!

Άννα Πολυτίμου: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06