search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:26
MENU CLOSE

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του (video)

04.07.2022 15:36
adamantidis_new

Αναβολή για τις 14 Ιουλίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού της Βαρβάρας Κίρκη από τον γνωστό τραγουδιστή, Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο τραγουδιστής παρουσιάστηκε, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για κατηγορίες που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική εξέταση, ενώ και ο συνήγορος της Κίρκη, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε -μέσω συναδέλφου του- κώλυμα αφού δίκαζε σε άλλο δικαστήριο. Η καταγγέλλουσα απουσίαζε από το δικαστήριο.

«Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου»

Ο τραγουδιστής αντέδρασε στο άκουσμα του αιτήματος της αναβολής, φωνάζοντας πως «παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω», ενώ στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και οι μητέρες των παιδιών του για να τον στηρίξουν.

Αντιρρήσεις στο αίτημα αναβολής υπέβαλλε ο συνήγορος του κατηγορουμένου τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας ότι «ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και έπειθε ο διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας».

Διαβάστε επίσης:

Νέος εισαγγελέας στον Άρειο Πάγο ο Ισίδωρος Ντογιάκος – Πρόεδρος στο ΣτΕ η Ευαγγελία Νίκα

Σέρρες: Κλείδωσαν τα 4 παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για.. σουβλάκια!

Άννα Πολυτίμου: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:25