search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:09
MENU CLOSE

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Όσο είσαι νέος και έχεις αντοχές, να μην κάνεις καμία παραχώρηση» (Video)

05.07.2022 21:31
mixailidis_new

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την οικογένειά του, την απόφαση που είχε πάρει να ασχοληθεί με την υποκριτική παρά τις αντιξοότητες, αλλά και για την εποχή που υπήρξε ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου με λαϊκή μουσική.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αρχικά αποκάλυψε τη στάση του, ως νέος ηθοποιός σε τηλεοπτικές προτάσεις. 

Αναλυτικότερα, είπε: «Από το 1993 μέχρι το 1997 είπα όχι σε ότι μου πρότειναν για τηλεόραση γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια. Σενάρια τα οποία, ένα δυο που έγιναν, ευτυχώς που είπα όχι! Πρέπει όσο είσαι νέος και έχεις αντοχές, να είσαι εκεί ορκισμένος και να μην κάνεις καμία παραχώρηση. Μεγαλώνοντας, όταν έχεις διαμορφώσει και το μέσα σου και ξέρεις τι θέλεις, εντάξει… μεγαλώνουν οι ανάγκες και δικαιολογείσαι να κάνεις μια μικρή παρασπονδία. Λίγες όμως! Τα πρώτα 15, 20 χρόνια απαγορεύεται αυστηρά, έχεις καταστραφεί γιατί αλλοιώνεται κυρίως το μέσα σου».

Στην πορεία, ο ίδιος αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τα χρήματα, λέγοντας ότι«Τα χρήματα δεν με απασχολούσαν ακόμα και όταν υπήρχαν στην τηλεόραση. Βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω γρήγορα» και πρόσθεσε: «Ίσως εκτός από μια στιγμή, δεν φτάσαμε ποτέ σε αδιέξοδο ώστε να πεις “δεν έχω να πληρώσω”. Πάντα έφταναν και δεν ήταν πολλές και οι απαιτήσεις. Όταν έχεις τα βασικά, τα χρήματα έχουν να κάνουν κυρίως με το που έχεις τοποθετήσει το βιοτικό σου επίπεδο». 

Στη συνέχεια τόνισε: «Παντρεύτηκα νωρίς και έναν χρόνο μετά έγινα πατέρας. Έγινα και παππούς μικρός. Λέω θα βγαίνω με την εγγονή μου και θα λέω είναι κόρη μου».

«Δεν έμπαινε θέμα κέρδους από την υποκριτική. Ούτε επιβίωση, έλεγα αυτό δουλεύουμε χωρίς αμοιβή και παράλληλα ζούμε από κάτι άλλο, μπάρμαν, σερβιτόρος, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου.

«Λίγο μετά τα 25 είχε ένας φίλος το διεύθυνα εγώ μετά το πήραμε με έναν φίλο και ήμασταν και ιδιοκτήτες. Πήγε πολύ καλά αλλά μας το έκλεισαν. Κάποιος βάλθηκε να μας το κλείσει. Για καλό ήταν γιατί αναγκάστηκα να δουλέψω πολύ περισσότερο στον δικό μου χώρο».

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποφάσισε να πουλήσει το τζετ του… για να αγοράσει μεγαλύτερο

Τραγωδία στην Καλιφόρνια: Τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν παιδάκι (Photos/Video)

Απίστευτο περιστατικό σε γαμήλιο πάρτι: Καλεσμένος κόντεψε να βάλει φωτιά, αλλά συνέχισε να χορεύει ατάραχος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58