search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:12
MENU CLOSE

Κάρλος Σαντάνα: Κατέρρευσε σε συναυλία πάνω στη σκηνή (Videos)

06.07.2022 09:50
santana-new

Εσπευμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε Κάρλος Σαντάνα έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας, το βράδυ της Τρίτης, στο Μίσιγκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος μουσικός κατέρρευσε στη σκηνή στο Pine Knob Music Theatre, ενώ όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα υπέστη θερμική εξάντληση και αφυδάτωση.

Σε δήλωσή του στο USA TODAY, ο εκπρόσωπος του θρύλου της ροκ Michael Jensen ενημέρωσε ότι ο Σαντάνα ήταν στη συναυλία στο αμφιθέατρο περίπου 40 μίλια έξω από το Ντιτρόιτ, όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο Νοσοκομείο McLaren Clarkston , ενώ ο μάνατζέρ του, Michael Vrionis, επισήμανε ότι ο τραγουδιστής είναι πλέον καλά και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους και παρακολούθηση.

Συνεπώς, η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη στην κομητεία Ουάσιγκτον της Πενσυλβάνια αναβλήθηκε και θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο, ο Santana υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς, με αποτέλεσμα να ακυρώσει αρκετές παραστάσεις στο Λας Βέγκας που είχαν προγραμματιστεί για εκείνον τον μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Χρύσα Ρώπα: Ο Αλέξανδρος Ρήγας τότε έκανε κατάχρηση εξουσίας

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Όσο είσαι νέος και έχεις αντοχές, να μην κάνεις καμία παραχώρηση» (Video)

Δημήτρης Λάλος: «Στο φινάλε του Σασμού θα δείτε συναρπαστικά πράγματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33