search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:53
MENU CLOSE

Μοναστηράκι: Σοβαρό ατύχημα για 6χρονη – Έπεσε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας (Video)

06.07.2022 12:01
isap_new

Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα 6χρονο κοριτσάκι το οποίο το βράδυ της Δευτέρας είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην αποβάθρα του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι.

Το κορίτσι ήταν μαζί με τη μητέρα της και το αδερφάκι της μέσα στο βαγόνι του τρένου. Όταν ο συρμός έφτασε στο Μοναστηράκι, θέλησαν να κατέβουν από το βαγόνι αλλά η μικρή παρασύρθηκε και έπεσε στο κενό μεταξύ αποβάθρας και συρμού.

«Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 23:30 επιστρέφαμε από τον Πειραιά από ταξίδι εγώ και τα 2 μου παιδιά 5 και 6μιση χρόνων με προορισμό το Μοναστηράκι. Όταν φτάσαμε στην στάση Μοναστηράκι και ενώ κατεβαίναμε και οι τρεις μαζί από το τρένο, η μεγάλη μου η κόρη γλίστρησε κι έπεσε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας. Την έχασα από τα μάτια μου», είπε η μητέρα των παιδιών περιγράφοντας στον ΑΝΤ1 το σοκαριστικό συμβάν.

«Είναι μια παγίδα θανάτου»

«Το παιδί το μικρό τρόμαξε πολύ από το σοκ γιατί είδε την αδερφή της κι άκουσε κι εμένα που φώναζα. Το παιδί μου, δεν το έβλεπα καν. Τελικά ήρθε ένας νεαρός και με βοήθησε πολύ, έβγαλε το παιδί μου, σώο ευτυχώς, και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια»πρόσθεσε.

«Δεν είναι ένα κατασκευαστικό λάθος, είναι μια παγίδα θανάτου. Μου είπαν ότι στο κενό έχει πέσει κι άλλος και συμβαίνουν συχνά κι άλλα περιστατικά. Μου λέγανε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήθηκε από ρεύμα. Εμένα μου μύριζε σαν καμένο και ήμουν πεπεισμένη ότι είχε χτυπηθεί από ρεύμα. Ηταν εγκαύματα τριβής, αλλά ήταν και ηλεκτροπληξία. Κάτι έπιασε το παιδί και υπέστη και ηλεκτροπληξία», κατέληξε η κυρία Πόπη.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: 35χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά επί έξι χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Μητροκτονία στο Ηράκλειο: Τη σκότωσε με τις τάβλες από τη ντουλάπα – Φώναζε «βοήθεια» η 67χρονη (photos)

Εξάρχεια: «Ντου» από τα ΜΑΤ σε καφενείο – Καταγγελίες για αναίτιες προσαγωγές και προκλητική συμπεριφορά (photo/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04