search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 07:46
MENU CLOSE

Μπόρις Τζόνσον: Αλλάζει την τοποθεσία του γαμήλιου πάρτι μετά την κατακραυγή

08.07.2022 18:00
boris-gamos-new

Ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του, Κάρι, αλλάζουν την τοποθεσία του γαμήλιου πάρτι που είχαν προγραμματίσει σύμφωνα με σύμβουλό του και αρνούμενος τους ισχυρισμούς ότι παρέμεινε στη Ντάουνινγκ Στριτ μέχρι να βρεθεί ο νέος ηγέτης των Συντηρητικών, εξαιτίας αυτού.

Η εφημερίδα Mirror ανέφερε την Πέμπτη ότι ο Τζόνσον, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα παραιτηθεί το φθινόπωρο, ήθελε να μείνει για μερικούς μήνες ακόμη, εν μέρει επειδή σχεδίαζε να οργανώσει ένα πάρτι στο Τσέκερς αργότερα αυτόν τον μήνα για να γιορτάσει τον γάμο του.

Ωστόσο, στενός σύμμαχος του Τζόνσον, ο οποίος μίλησε υπό το καθεστώς ανωνυμίας, είπε ότι «είναι εντελώς γελοίο να υπονοείται» ότι ο προγραμματισμός ενός πάρτι ήταν ένας λόγος ώστε ο Τζόνσον να παραμείνει σε ρόλο υπηρεσιακού πρωθυπουργού. Το πάρτι δεν θα γίνει στο Τσέκερς.

Ερωτηθείς για το ρεπορτάζ της Mirror, εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ είπε: «Ο Πρωθυπουργός έχει ισχυρό αίσθημα καθήκοντος και θα συνεχίσει να υπηρετεί τη χώρα του έως ότου υπάρξει νέος ηγέτης, αποκλειστικά για να τηρήσει την υποχρέωσή του προς το κοινό».

Εκτός από την επίσημη κατοικία τους στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ στο Λονδίνο, οι Βρετανοί πρωθυπουργοί χρησιμοποιούν παραδοσιακά το Τσέκερς, μια αγγλική εξοχική κατοικία του 16ου αιώνα βόρεια της πρωτεύουσας, ως προσωπικό καταφύγιο, κι ένα μέρος για να φιλοξενούν παγκόσμιους ηγέτες και περιστασιακά, να διοργανώνουν πάρτι.

Ο Τζόνσον παντρεύτηκε την Κάρι, 34 ετών, πέρυσι σε μια χαμηλών τόνων μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουέστμινστερ στο κεντρικό Λονδίνο, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού στο Τσέκερς είχε προγραμματιστεί για τις 30 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

«Ζογκλέρ» πιλότος σώζει ελικόπτερο κυριολεκτικά «στην τρίχα» πριν συντριβεί στα βράχια (video)

Τζο Μπάιντεν: Θα υπογράψει διάταγμα για την πρόσβαση των Αμερικανίδων στην άμβλωση και την αντισύλληψη (Video)

Σίνζο Άμπε: Σοκαρισμένη η Ιαπωνία από τη δολοφονία του – Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία μετά από δύο πυροβολισμούς (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 07:45