search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:37
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα: «Μακάρι να έχω πάντα την ταμπέλα, η κόρη της Βίκυς» (Videos)

09.07.2022 16:52
danai_barka

Για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, και για την επιτυχία της στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Δεν είχα να αντιμετωπίσω σοβαρά την ταμπέλα της «κόρης της Σταυροπούλου» γιατί το ήξερα από πάντα ότι θα συμβεί. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι η κόρη αυτού του ανθρώπου και δεν είμαι κανενός άλλου οπότε μπορεί οι υπόλοιποι να προσπάθησαν άθελα τους να μου το προσάψουν ως κάτι κακό ή κάτι επικίνδυνο αλλά εγώ πάντα το είχα ταμπέλα και θα το έχω μέχρι να πεθάνω», ανέφερε η παρουσιάστρια.

»Εννοώ πως είναι μόνο χαρά και τιμή να σε έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος δείχνοντας σου τον δρόμο της ελευθερίας, της αγάπης, του φωτός και της αισιοδοξίας. Άρα δεν θα μπορούσε να αμαυρωθεί ποτέ αυτή η σχέση. Ήμουν πάντα πολύ χαρούμενη και μακάρι να έχω πάντα αυτή την ταμπέλα», συνέχισε.

«Τα credits οφείλονται σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες»

«Δεν ξέρω τι σημαίνει το μη κανονικό στην τηλεόραση γιατί δεν το έχω δοκιμάσει με άλλο τρόπο! Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για αυτό, γιατί δεν οφείλονται μόνο σε μένα τα credits, αν κάνουμε αλλά οφείλεται σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το κανάλι», είπε για την επιτυχία της εκπομπής που παρουσιάζει.

«Γιατί δεν με έπιασε ποτέ κανείς να μου πει «δεν το κάνουμε αυτό» ή «δεν καθόμαστε έτσι». Ακόμα και όταν πρωτοξεκινήσαμε και γράφονταν διάφορες κριτικές, δεν μου είπε κανείς «μην κάθεσαι έτσι», «κάτσε σταυροπόδι», «κλάψε», «γέλα». Οπότε δεν ξέρω τον άλλο τρόπο για να ξέρω τι είναι κανονικό» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης:

Έφη Θώδη: Τραγούδησε Tranno σε πανηγύρι και έγινε viral (Video)

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Παλεύει το αγόρι μου για τη ζωή του»

X Factor: Έξαλλη η Μαρίζα Ρίζου – «Τι ήθελες, να εκμεταλλευτείς την τηλεόραση;» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:37