search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:23
MENU CLOSE

Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο τους στα Χανιά και το γαμήλιο πάρτι στο Λιοκάλυβο (Photo | Video)

10.07.2022 09:37
Metaxa-Kapotsis_new

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε στις 5:30 το απόγευμα του Σαββάτου η τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά η οποία παντρεύτηκε τον πρωταθλητή στο πόλο, Μάριο Καπότση στα Χανιά.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα Κισσάμου. Καλεσμένοι στον γάμο ήταν αρκετοί φίλοι του ζευγαριού από τον χώρο της showbiz και του αθλητισμού.

Ανάμεσα τους, η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Γαλύφα, που είναι στενές φίλες της νύφης. Οι γονείς της τραγουδίστριας, Λευτέρης Πανταζής και η ηθοποιός Ζώζα Μεταξά ήταν φανερά συγκινημένοι.

Το ζευγάρι επέλεξε να έχει 6 κουμπάρους στον γάμο, τρεις φίλους της τραγουδίστριας και τρεις φίλους του Μάριου Καπότση, ενώ οι καλεσμένοι είναι περίπου 200, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Κόνι Μεταξά.

Στη συνέχεια οι νεόνυμφοι γιόρτασαν μαζί με τους καλεσμένους τους, σε πάρτι που έγινε στο Λιοκάλυβο. Στο γλέντι φυσικά τραγούδησε ο πατέρας της Κόνι Μεταξά, Λευτέρης Πανταζής.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη εδώ και μια εβδομάδα, για την επίβλεψη των προετοιμασιών του γάμου αρχικά και κάνοντας παράλληλα διακοπές.

Το βράδυ της Πέμπτης το ζευγάρι έκανε ένα pre-wedding party σε γνωστό μπαρ των Χανίων.

Δείτε φωτογραφίες από την ιστοσελίδα zarpanews.gr

Κόνι Μεταξά γάμος
Κόνι Μεταξά γάμος
Κόνι Μεταξά γάμος
Κόνι Μεταξά γάμος
Κόνι Μεταξά γάμος
Κόνι Μεταξά γάμος
Κόνι Μεταξά γάμος

Το γαμήλιο πάρτι στο Λιοκάλυβο

Στην παραλία των Φαλασάρνων και συγκεκριμένα στο Λιοκάλυβο επέλεξαν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης να γιορτάσουν μαζί με τους καλεσμένους τους, μετά τον θρησκευτικό τους γάμο.

Μπροστά από το μαγαζί είχε στηθεί μια μικρή εξέδρα στολισμένη με λουλούδια πάνω στην οποία οι νεόνυμφοι με τους κουμπάρους έβγαλαν φωτογραφίες.

Ακολουθούν εικόνες από την ιστοσελίδα flashnews.gr

Στη συνέχεια, το γαμήλιο πάρτι ξεκίνησε με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να ανεβάζουν το θερμόμετρο.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τον Λευκό Οίκο για την προστασία του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση

Ουκρανία: Συνεχίζονται οι ρωσικοί βομβαρδισμοί στα ανατολικά, ενώ ο στρατός προετοιμάζεται για «νέες ενέργειες»

Ιαπωνία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις εκλογές για την Άνω Βουλή – Φαβορί να κερδίσει το κυβερνών κόμμα του Κισίντα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:23