search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Αποφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης: «Ενάμιση χρόνο έπαιζαν μόνοι τους μπάλα, τώρα θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ» (video)

14.07.2022 14:22
lignadis_apofylakisi_new

Εκτός φυλακής βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, αφού κατέβαλε τη χρηματική εγγύηση των 30.000 ευρώ που είχε οριστεί για την αποφυλάκισή του.

Ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 12 ετών σκηνοθέτης, ο οποίος, όπως απεφάνθη το δικαστήριο είναι ένοχος για τον βιασμό δύο ανηλίκων, δήλωσε αμέσως μετά την αποφυλάκισή του πως «ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα παρασυρθεί όπως και δεν παρασύρθηκε, όπως ίσως παρασύρθηκε ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας».

«Έχω περίπου 1,5 χρόνο να μιλήσω, δεν είναι η στιγμή να πω πολλά πράγματα. Θα έρθουν κι αυτές οι στιγμές.

Ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα παρασυρθεί όπως και δεν παρασύρθηκε, όπως ίσως παρασύρθηκε ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Ενάμιση χρόνο έπαιζαν μόνοι τους μπάλα, τώρα θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας στο Εφετείο, πιστεύω θα δικαιωθώ πλήρως και θα αποκατασταθεί η αλήθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω από την ψυχή μου τον Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες τους, με αυταπάρνηση με βοήθησε και με βοηθάει.

Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα σαν άνθρωπο και δικηγόρο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, με επείγουσα παραγγελία της, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μαρία Γκανέ ζήτησε να της διαβιβαστούν άμεσα τα πρακτικά και η χθεσινή απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη προκειμένου να μελετηθεί το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Μάζι Βοιωτίας – Καίει σε αγροτοδασική έκταση

Φωτιά τώρα στον Έβρο: Εκκενώνονται προληπτικά τα Παιδικά Χωριά SOS (Videos)

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα πιο συχνά συμπτώματα της Όμικρον 5 – «Μέχρι τις 25 Ιουλίου η κορύφωση» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:09