search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:08
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 60χρονος με μειωμένο καταλογισμό επειδή έκλεψε…. επτά μπουγάτσες αξίας 15 ευρώ

14.07.2022 19:31
bougatsa_new

Την αυστηρότητά της εξάντλησε η Δικαιοσύνη, καθώς επέβαλε ποινή φυλάκισης σε 60χρονο, επειδή έκλεψε κατεψυγμένες μπουγάτσες από σούπερ-μάρκετ.

Το Δικαστήριο, τον έκρινε ένοχο για κλοπή και βία κατά υπαλλήλων, δεχόμενο ότι τέλεσε τις πράξεις με μειωμένο καταλογισμό.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για κλοπή και βία κατά υπαλλήλων, ενώ το περιστατικό έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, επρόκειτο για επτά συσκευασίες μπουγάτσας, συνολικής αξίας 15,26 ευρώ, εκ των οποίων μία βρέθηκε κάτω από τα ρούχα του και οι υπόλοιπες μέσα σε σακούλα.

Υπάλληλος της επιχείρησης αντιλήφθηκε την κλοπή από τον 60χρονο και ειδοποίησε την αστυνομία. Στην επιχείρηση σημείο έφτασαν δύο αστυνομικοί, αλλά ο 60χρονος αρνήθηκε να τον ελέγξουν και πρόβαλε αντίσταση.

«Έσπρωχνε και δεν δέχθηκε να τον ελέγξουμε λέγοντας ακατάληπτα πράγματα», κατέθεσε μάρτυρας – αστυνομικός. Στη συνέχεια κλήθηκαν για ενίσχυση άλλοι δύο αστυνομικοί και ακολούθησε η σύλληψή του.

Η υπεράσπιση του 60χρονου ισχυρίστηκε ότι οι πράξεις τελέστηκαν με μειωμένο καταλογισμό και επικαλέστηκε πρόβλημα που του παρουσιάστηκε τα τελευταία χρόνια στο κεφάλι, εξαιτίας του οποίου έχει ελαττωμένη αντίληψη.

Τον ισχυρισμό αυτό επιβεβαίωσαν συγγενικό του πρόσωπο και ο εργοδότης του που εξετάστηκαν ως μάρτυρες. Ανέφεραν δε, ότι ο κατηγορούμενος εργάζεται πάνω από 25 χρόνια σε τυροκομείο, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και αμείβεται ικανοποιητικά.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πού και πότε θα φτάσει τους 37-38 βαθμούς (Video)

Νέα υπόθεση revenge porn: Σύλληψη 31χρονου για βιασμό – Σοκάρουν οι καταγγελίες των θυμάτων

Πύρινα μέτωπα στη χώρα: Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στη Σάμο – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στον Έβρο – Δύσκολη η κατάσταση στην Κάρυστο (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:06