search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:59
MENU CLOSE

Λάρισα: Συνοδός ασθενούς έβρισε και έδειρε γιατρούς!

15.07.2022 14:08
NOSOKOMEIO_DIADROMOS_new

Επίθεση δέχτηκαν γιατροί της Ορθοπεδικής κλινικής από συνοδό ασθενούς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Το απίστευτο περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός.

Για τον ξυλοδαρμό εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας Λάρισας (ΕΙΝΚΥΛ):

«Το ΔΣ της ΕΙΝΚΥΛ καταδικάζει την άνανδρη και αναίτια επίθεση που δέχτηκαν Ιατροί της Ορθοπεδικής στο ΤΕΠ το βράδυ στις 12/4, από συνοδό ασθενούς έπειτα μάλιστα από επιτυχημένη θεραπευτική παρέμβαση των Ιατρών.

Η άσκηση βίας, η εξύβριση και οι απειλές από τον συνοδό του ασθενούς αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία και επαγγελματισμό από τους Ιατρούς της Ορθοπεδικής παρά τον τραυματισμό ενός Ιατρού.

Καλούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες Διοικητικές και Νομικές ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση , περιφρούρησή και προστασία των Ιατρών της Ορθοπεδικής που δέχτηκαν την επίθεση (έχει κατατεθεί αίτημα από την ΕΙΝΚΥΛ).

Η Διοίκηση να πάρει όλα τα μέτρα ώστε να εφημερεύουν με ασφάλεια οι Ιατροί και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οι Ιατροί που δέχτηκαν την επίθεση παρά την άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση συνέχισαν να εξετάζουν και να θεραπεύουν ασθενείς έως το πρωί της άλλης μέρας».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Χάθηκε άνθρωπος που θα μπορούσε να ζει» – Εισαγγελική έρευνα ζητά η ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο του 49χρονου

Χαλκιδική: Η «μαφία του λουκουμά» – Πυροβολισμοί, απειλές και εκβιασμοί σε 19 παραλίες

Θεσσαλονίκη: Πλάκωσαν στο ξύλο αστυνομικούς στη Μενεμένη – Έσπασαν το περιπολικό (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:58