search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:54
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πλάκωσαν στο ξύλο αστυνομικούς στη Μενεμένη – Έσπασαν το περιπολικό (video)

15.07.2022 11:02
peripoliko_menemeni_new

Επίθεση δέχτηκε το πλήρωμα ενός περιπολικού, που κλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/7) στην περιοχή της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διερευνήσει περιστατικό διατάραξης.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, δράστες της επίθεσης ήταν ένας 40χρονος Ρομά και ο 21χρονος γιος του, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα (15/7) στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το περιπολικό μετέβη στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης όπου γινόταν ένα γλέντι, τα δύο άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ενώ προκλήθηκαν και φθορές στο περιπολικό (έσπασαν το παρμπρίζ), στο οποίο πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Δύο αστυνομικοί που δέχτηκαν επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά και μετέβησαν στο 424 ΓΣ Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ άμεσα ενισχύθηκαν στο σημείο οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook το περιστατικό κάνοντας λόγο για «ατιμωρησία που έχει φτάσει στο κόκκινο».

«Σε μια χώρα που η ατιμωρησία έχει βαρέσει κόκκινο όλα πλέον είναι αναμενόμενα. Συγχαρητήρια στις αστυνομικές δυνάμεις που προσέτρεξαν άμεσα για συνδρομή των συναδέλφων και συνέλαβαν τους δράστες.

Περαστικά στους τραυματίες συναδέλφους μας.

Όσο η αστυνομία θα συλλαμβάνει τους δράστες και την επόμενη μέρα θα κυκλοφορούν ελεύθεροι ( με αποκλειστική ευθύνη όλων αυτών που ψηφίζουν δήθεν αυστηροποίηση ποινών, αφήνοντας ορθάνοιχτα τα παραθυράκια ατιμωρησίας) και όσο εγκληματικά στοιχεία που οδηγούνται στα σωφρονιστικά καταστήματα εξελίσσονται αντί να σωφρονίζονται η εγκληματικότητα θα είναι στα κόκκινα σε μόνιμη βάση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Χτύπησε τη γυναίκα του και την κόρη της που πήγε να τη βοηθήσει

Κορωνοϊός – Βασιλακόπουλος: Οι τρεις παράγοντες που θα έχουμε αυξημένα κρούσματα για αρκετό καιρό (Video)

Αντιστασιακοί για Συρίγο: «Να παραιτηθεί ο υβριστής» – «Ντροπή όσα εκστομίσατε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48