search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:52
MENU CLOSE

Αντιδράσεις για βίντεο από φερόμενο ως περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ: Αναπτύσσει ταχύτητα περνώντας κόκκινα φανάρια για… πλάκα

14.07.2022 20:03
peripoliko astynomia- tik tok- new

Σάλο προκάλεσε βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok, διάρκειας οκτώ δευτερολέπτων και δείχνει το εσωτερικό ενός περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας στο οποίο ακούγονται γυναικείες φωνές που επευφημούν και διασκεδάζουν, όταν ο οδηγός του οχήματος με αναμμένες τις σειρήνες περνάει με ταχύτητα το κόκκινο φανάρι.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η καμπίνα ενός περιπολικού στο οποίο οδηγός είναι ένας αστυφύλακας και συνοδηγός του ένας υπαστυνόμος. Το περιπολικό είναι μάρκας Peugeot 308 και πανομοιότυπο με αυτά που έχει προμηθευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελληνική Αστυνομία.

Το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες, ενώ λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου κι έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο. Οι φωνές μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.

Παρόλο που τα στοιχεία του βίντεο παραπέμπουν σε περιπολικό της ΕΛΑΣ , ελέγχεται η γνησιότητά του, καθώς εξετάζεται αν είναι προϊόν συρραφής εικόνας και ήχου.

Ελέγχεται, δηλαδή, αν έχει γίνει μοντάζ έτσι ώστε να παρουσιάζεται ως ελληνικής προελεύσεως και αν έχουν προστεθεί ηχητικά εφέ με γυναικείες φωνές.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 60χρονος με μειωμένο καταλογισμό επειδή έκλεψε…. επτά μπουγάτσες αξίας 15 ευρώ

Κορωνοϊός -ECDC: Στο «βαθύ κόκκινο» η Ελλάδα – «Καμπανάκι» ανησυχίας για την υποπαραλλαγή «Κένταυρος»

Πύρινα μέτωπα στη χώρα: Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στη Σάμο – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στον Έβρο – Δύσκολη η κατάσταση στην Κάρυστο (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:45