search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:18
MENU CLOSE

Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας για το Antonov: «Μεγαλη ανησυχία για το φορτίο του αεροσκάφους» (Video)

17.07.2022 11:11
antonov

O Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος τόνισε για το αεροσκάφος που έπεσε στην Καβάλα: «Το βασικό ερώτημα που παραμένει μέχρι και τώρα είναι το πόσο επικίνδυνο είναι το πολεμικό υλικό που μετέφερε το μεταγωγικό αεροσκάφος που έπεσε».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έχουν κινητοποιηθεί όλες οι κρατικές αρμόδιες Υπηρεσίες και στο σημείο των ερευνών βρίσκονται και επιχειρούν ήδη οι πυροτεχνουργοί του στρατού. Επιπλέον, αναμένεται η εκτίμηση των ειδικών του στρατού, σχετικά με το υλικό που υπήρχε στο αεροσκάφος.

«Δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο αυτήν την στιγμή, μέχρι να γίνει η εκτίμηση αν αυτό (το φορτίο) είναι επικίνδυνο ή είναι ακόμη περισσότερο επικίνδυνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μέτιος. «Υπάρχει ανησυχία και αγωνία, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο για την ώρα», πρόσθεσε.

Ο Περιφερειάρχης ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει πυρκαγιά, δεν θα παρθεί απόφαση εκκένωσης, εκτός «αν υπάρξουν φωτιά ή καπνοί που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης:

Συντριβή αεροσκάφους: Αποκλεισμένο το σημείο – Ειδικός λόχος βιολογικής άμυνας στην περιοχή

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στη Φιλιππιάδα

Ρέθυμνο: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Παραμένουν σε εγρήγορση οι πυροσβεστικές δυνάμεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48