search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:01
MENU CLOSE

Τζήμερος, Μπογδάνος, Κρανιδιώτης: Ποιοι από τη Νέα Δημοκρατία πάνε στο κόμμα τους

19.07.2022 06:30
tzimeros_bogdanos_failos

Περιοδεία στην Μακεδονία ετοιμάζουν τις επόμενες μέρες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Θάνος Τζήμερος. 

Ως γνωστόν οι δυο τους μαζί με τον Φαήλο Κρανιδιώτη έχουν δημιουργήσει ένα «Αντιισλαμικό» και «Αντιαριστερό» κόμμα. Μάλιστα, σε κάποιες μετρήσεις καταγράφονται να παίρνουν 1 και 1,5%. Όπως είναι σε θέση topontiki.gr να γνωρίζει η «Εθνική Δημιουργία» (το όνομα του κόμματος) ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της και στελέχη προερχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία. Στελέχη που αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

«Στελέχη τα οποία έχουν χαράξει την πορεία τους στη πρώην Δεξιά παράταξη της χώρας», όπως σημειώνουν. Παράλληλα Τζήμερος, Μπογδάνος, Κρανιδιώτης αναζητούν πρόσωπα από την κοινωνία – που να έχουν διαδρομή – για να στελεχώσουν το κόμμα τους. 

Οι τρεις τους θέλουν νέα πρόσωπα σε ηλικία και με ενδιαφέρον για την πολιτική. Για τα όσα ακούγονται στα πολιτικοδημοσιογραφικά τραπέζια για τις σχέσεις των τριών απαντούν ότι «οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές» αν και η αλήθεια είναι ότι έχουν συχνά μικρές εντάσεις.  

Το γεγονός ότι ένα ακροδεξιό κόμμα έχει αρχίσει και μετράται στις δημοσκοπήσεις και μάλιστα με ανοδικές τάσεις δημιουργεί συζήτηση για την επόμενη μέρα. Και αυτό γιατί πολλοί δεν θα απέκλειαν την μετεκλογική συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την «Εθνική Δημιουργία».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές: Ποιοι «τουρκολόγοι» των τηλεοράσεων θα είναι υποψήφιοι 

Σκάουτερ στο μπάσκετ κορυφαίος Υπουργός της κυβέρνησης  

Στέλιος Κυμπουρόπουλος – Γιατί αποχώρησε από εκδήλωση: «Αντίκρισα το θέαμα που πάντα με φόβιζε» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:00