search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:20
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Στο ΕΣΡ για παραβιάσεις της νομοθεσίας από την εκπομπή Μπογδάνου το 2017

19.05.2022 11:41
mpogdanos_new

Την ερχόμενη Τρίτη στην συνεδρίαση της ολομέλειας του ΕΣΡ έχει κληθεί για να παρέχει εξηγήσεις ο ΣΚΑΪ με αφορμή πολλαπλές παραβιάσεις της νομοθεσίας για το ΜΜΕ που σημειώθηκαν στο πλαίσιο εκπομπής του προγράμματος «ΣΚΑΪ στις 3» με παρουσιαστή τότε, τον- νυν ανεξάρτητο βουλευτή- Κωνσταντίνο Μπογδάνο και είχε μεταδοθεί στις 3 Μαΐου 2017.

Ο σταθμός εξαιτίας της επίμαχης εκπομπής ελέγχεται για παραβίαση τεσσάρων διατάξεων του κώδικα δεοντολογίας ειδησεογραφικών και δημοσιογραφικών εκπομπών πολιτικής επικαιρότητας.

Το ΣΚΑΪ παραπέμπεται για ενδεχόμενη παραβίαση των διατάξεων που αφορούν σε «ποιοτική υποβάθμιση προγράμματος», σε «δυσμενείς διακρίσεις σε βάρος προσώπων λόγω της ιδεολογίας τους», σε «ανακρίβεια ή παραπλανητική δήλωση και μετάδοση πληροφοριών χωρίς έλεγχο» και σε «μη σαφή διάκριση μεταξύ είδησης και άποψης».

Στην ίδια συνεδρίαση έχουν κληθεί να παρέχουν εξηγήσεις το Open για μη αποστολή στοιχείων πολιτικής πολυφωνίας, οι ραδιοσταθμοί «Εν λευκώ», «Ραδιο Κρήτη» και «Love radio» για μη αποστολή στο ΕΣΡ της ροπής προγράμματος και ο τηλεοπτικός σταθμός «ΕΝΑ TV» Φωκίδας για ενδεχόμενη παράνομη δικτύωση.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Βελλίδη: Πέθανε η σιδηρά κυρία της «Μακεδονίας»

Το Netflix άρχισε τις απολύσεις

Disney+: Διαφημίσεις μεν, φιλικές στον χρήστη δε, στο οικονομικό πακέτο της (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:18