search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:12
MENU CLOSE

ΗΣΑΠ: Άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές και αρνούνταν να φύγει – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

22.07.2022 18:09
isap

Τα δρομολόγια της γραμμής του ΗΣΑΠ Ταύρος – Πειραιάς διακόπηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής για περισσότερη από μισή ώρα, καθώς άγνωστος άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου, αρνούμενος να απομακρυνθεί.

Στις 15:07 ο οδηγός συρμού με κατεύθυνση από Φάληρο προς Μοσχάτο εντόπισε έναν άνδρα να βρίσκεται ξαπλωμένος στις γραμμές. Άμεσα ο οδηγός ακινητοποίησε τον συρμό και σταμάτησε η ηλεκτροδότηση της γραμμής.

Ο άνδρας παρέμεινε ξαπλωμένος για περίπου 20 λεπτά και αρνούνταν να απομακρυνθεί παρά τις εκκλήσεις του προσωπικού της ΣΤΑΣΥ.

Λίγο πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία ο άνδρας σηκώθηκε και τράπηκε σε φυγή. Με την ολοκλήρωση του απαιτούμενου ελέγχου στο τμήμα Φάληρο – Μοσχάτο από τον Επιθεωρητή και τον Επόπτη Λειτουργίας της ΣΤΑΣΥ επανηλεκτροδοτήθηκε η Γραμμή και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο.

Λόγω αυτού του περιστατικού οι επιβάτες, υποχρεώθηκαν να παραμείνουν μέσα στον συρμό εν μέσω καύσωνα μέχρι τη λήξη της διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: «Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας επηρέασαν τη Δικαιοσύνη», λέει τώρα ο καταδικασμένος μεσίτης

Λάρισα: 18χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του μετά από καβγά

Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μέχρι λιποθυμίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01